Berta Sándor

Robotporszívókat mutatott be a Samsung

A világ első intelligens porszívói nem csak képesek egyedül elvégezni a feladatukat, de még az akkumulátoraikat is maguktól újratöltik.

A Samsung VC-RS60 és a VC-RS60H egyaránt képesek másodpercenként 40 négyzetcentiméternyi területet kitakarítani, teljesen mentesíteni a portól és más szennyeződésektől. Amennyiben lemerül, a masinák önmaguktól megkeresik a feltöltőhelyet és elvégzik akkumulátoraik újra feltöltését. Mind a két porszívó körkörösen takarít, amikor azonban egy bútorba vagy más tárgyba ütköznek, automatikusan megfordulnak. Munkája közben a két készülék automatikusan térképet készít az adott helyiségről, így képes azt centiméterről centiméterre kitakarítani.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A robotok beállíthatók úgy is, hogy távirányításra vagy időre programozva lépjenek működésbe. A készülékek valószínűleg az aprócska távol-keleti háztartásokhoz lettek tervezve, mivel egy akkumulátor-feltöltéssel mindössze 25 négyzetméternyi területet tudnak kiporszívózni vagy egy órán át képesek működni. Az akkumulátorok újratöltése automatikusan megkezdődik, amint a beépített rendszer jelzi, hogy az energiaszint 20 százalékos vagy az alá csökkent. A Samsung VC-RS60 730, míg a VC-RS60H 800 euróba kerül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Robko #5
    felmosó

    fűnyiró
  • Robko #4
    Fűnyirófelmosó
  • Robko #3
    Fűnyíró

    felmosó
  • Cat 02 #2
    egy négyzetb berakni :D széttörné xD
  • Robko #1
    Ezek szuper kis gépek
    Van, ami fel is mos
    Füvet nyír


    http://www.artu.hu/shop.html

    http://index.hu/homar/index.php?title=a_homar_alma_valora_valt_itt_a_felmosas_&more=1&c=1&tb=1&pb=1