SG.hu

Elektronikus számlacsomag akció a K&H Banknál

Szeptember 30-ig havidíj-mentes elektronikus számlacsomag és Sziget napijegy ajándékba a K&H Banknál.

Gyors, kényelmes, akár az otthonunkból vagy munkahelyünkről intézhető pénzügyi szolgáltatásokat kínál a K&H Bank elektronikus számlacsomagja. Aki az internetes bankolást választja, ingyenes elektronikus bankkártyát kap, díjmentes számára a mobilinfó szolgáltatás, ha pedig jól válaszol a feltett kérdésekre, Sziget napijegyet kaphat ajándékba. A K&H Bank szeptember 30-ig a havidíjat is elengedi.

A bank közleménye szerint az elektronikus számlacsomag összességében közel 30%-os díjmegtakarítást eredményez, hiszen a fönti kedvezmények mellett a lakossági bankszámla szolgáltatások egyéb díjtételei, pl. átutalási díjak is kedvezőbbek a hagyományos, bankfióki ügyintézésnél. Különösen azoknak jelent ez okos megoldást, akik a Bank szolgáltatásainak széles körét használják, hiszen egyszerre időt, energiát és pénzt takarítanak meg. Aki pedig most nyit K&H elektronikus számlacsomagot, még egy Sziget napijeggyel is gazdagabb lehet, ha a számlanyitáskor jól válaszol a feltett kérdésre, és az első 150 helyes megfejtő között van.

A K&H Bank 2005 óta a Sziget Bankja. Európa egyik legnagyobb fesztiváljának bankjaként alkalmi fiók üzemeltetésével, rendhagyó ATM-ek felállításával, valamint sport- és egyéb játékok szervezésével járul hozzá a rendezvény sikeréhez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Béla bácsi #1
    Én egy ebédet is szeretnék Kulcsárral.:)