MTI

A CV-Online Magyarország 1,3 millió euró árbevételt tervez

A CV-Online Magyarország Kft. mintegy 1,3 millió euró árbevételt tervez 2006-ra, míg a januártól májusig elért árbevétele 572 ezer euró volt - közölte a személyzeti tanácsadással és internetes állásközvetítéssel foglalkozó CV Online Group magyarországi cége az MTI-vel.

A vállalat 2005. évi árbevétele 1,4 millió euró tett ki. Ebből a CV-Online, a cég online divíziójának bevétele 273 ezer euró, a fejvadász divíziók együttes bevétele pedig 1,1 millió euró volt. Az idei év első öt hónapjában elért árbevételből a CV-Online bevétele 220 ezer eurót, a fejvadász üzletágé 325 ezer eurót és a munkaerő-kölcsönzésé 27 ezer eurót tett ki.

A legnagyobb növekedést a CV-Online divízió produkálta: az első öt hónapban csaknem elérte az elmúlt évi bevételt, ami 100 százalékos bővülés. A 2006-os várakozás szerint az árbevételhez a CV-Online 589 ezer euróval, míg a fejvadász üzletág 758 ezer euróval járul hozzá. A CV-Online online állásközvetítő vállalat jelenleg közel 11 000 álláslehetőséget kínál 9 piacon, ami 500 százalékos növekedés az egy évvel ezelőtti adathoz képest.

A cég öt évvel ezelőtt mintegy 500 állást kínált főként a magasabb végzettségű szellemi munkások számára, míg jelenleg a hirdetések egyre nagyobb hányada szakács, takarító, autószerelő és más szakmunkás pozícióba keres munkavállalókat. Az internet-penetráció növekedése lehetővé tette, hogy a nagyvárosokon kívül is elérhetővé váljanak az álláskeresők. Az európai uniós csatlakozással és a régi tagállamok munkaerőpiacainak fokozatos megnyílásával külföldi pozíciókat is kínálhatnak a CV-Online portálok a jelenleg regisztrált több mint 750 000 álláskeresőnek.

A vállalat tovább folytatja szolgáltatásainak bővítését olyan megoldásokkal, amelyek biztosítják az egyszerű integrációt a vállalatok saját karrier-oldala és az állásportál között. A CV-Online-t 1996-ban alapították Észtországban, jelenleg Lettországban, Litvániában, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Oroszországban és Romániában van jelen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!