SG.hu

Szekeres Adrien-koncert a világhálón

Az internetezők is részesei lehetnek Szekeres Adrien exkluzív lemezbemutató koncertjének a TVnet weboldalán.

Élőben közvetíti Szekeres Adrien lemezbemutató estjét a TVnet saját weboldalán. Az énekesnő legújabb, Olthatatlan című nagylemezének dalait és a koncert hangulatát. A világháló segítségével - a koncert látogatóin kívül - egyszerre akár ötszázan is élvezhetik a Thália Színház-beli est hangulatát, és az énekesnő - négy év után jelentkező - második önálló albumát.

Szekeres Adrien koncertjét a legkorszerűbb alkalmazással, egy videolan szoftver segítségével élőben, saját honlapján teszi elérhetővé az internetszolgáltató. Az est nyomon követéshez csupán Windows Media Player (amely minden Windows XP operációs rendszerben megtalálható), és legalább 1 Mbit/sec internetkapcsolat szükséges a felhasználók részéről. A TVnet a helyszínen egy olyan PC-vel lesz jelen, amely a felvevőkamerákról érkező videójeleket veszi és alakítja át internetes adatfolyammá. A koncert jó minőségben való élvezhetőségét - az ügyfelek nagy részénél már rendelkezésre álló - ADSL 3G sávszélesség is biztosítja.

A TVnet korábban is közvetített különböző eseményeket a világhálón: NETTV néven működő internetes televízióján koncertek, kiállítások, sportesemények és egyéb, változatos rendezvények kerültek "adásba", amelyek hátterében egy RealPlayer médiaszoftver áll. Szekeres Adrien lemezbemutató estjét május 25-én, 20 órától követhetik figyelemmel az internetezők, a koncert sztárvendége Gáspár Laci és a Fool Moon lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!