SG.hu

Epicor első negyedéves eredmény

Az Epicor Software Corporation ma tette közzé a 2006. március 31-én véget érő első negyedévére vonatkozó pénzügyi eredményeit.

Az első negyedévben a vállalat 4,6 millió dollár GAAP szerinti nettó bevételt jelentett be, amely az előző év hasonló időszakában 5,7 millió dollár volt. 2006. első negyedévében a nem GAAP szerinti bevétel 8,0 millió dollár volt, amely az előző év hasonló időszakában teljesített 9,1 millió dolláros nem GAAP szerinti bevétellel összevetve 12,5 százalékos csökkenést jelent.

"Az első negyedév során sikeresen végigvittünk egy sor fontos vállalati kezdeményezést, például az árbevétel elszámolásának és a kapcsolódó módosításoknak számviteli ellenőrzését, és egy 200 millió dolláros, elsőhelyi értékpapírokkal fedezett bankkölcsön felvételét. Ráadásul jelentős előrehaladást könyvelhetünk el a nemrég felvásárolt CRS Retail Systems integrálása terén, amely a vártnál jobban haladt" – mondta George Klaus, az Epicor elnök-vezérigazgatója.

"Ami a jövőt illeti, a vállalat 2006-os és későbbi kilátásait illetően továbbra is nagyon optimisták vagyunk. Az alaptevékenységünk erős, a CRS felvásárlása kitűnő eredményeket hozott, és a jó mérlegünknek köszönhető pénzügyi rugalmasság is arról biztosít, hogy képesek leszünk megvalósítani a 2006-os üzleti tervünket és növekedési céljainkat" - tette hozzá Klaus.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!