Berta Sándor

Új egyszerű számítógép a Fujitsu Siemenstől

A vállalat az időseknek és a PC, valamint az internet világával még csak most ismerkedőknek ajánlja legújabb számítógépét.

A SimpLiCo nevű készülék kezelése valóban egyszerű. Négy színnel különböztetik meg a négy külön területet. A kék részbe tartozók jelölik az irodai feladatokat, a pirosban találhatók a világháló és az e-mailezés tárgykörébe tartozókat, a hobbi és a szabadidős lehetőségeket zölddel, míg a játékokat és a kikapcsolódási lehetőségeket sárgával jelölik. A kezdeti lépéseken egy varázsló vezeti végig az új felhasználókat, akiknek elegendő csak megadniuk a nevüket és néhány személyes adatukat és a program mindent magától elvégez. Új e-mail fiókot hoz létre és az információkat felhasználja például a regisztrációknál.


A telepített szoftver külön témákra lebontva ajánlott internetoldalakat is tartalmaz. Kérésre a PC képes felolvasni a beérkezett elektronikus leveleket és elboldogul az internetes telefonbeszélgetésekkel is. Az ügyfeleknek 24 hónapon keresztül még nonstop helyszíni tanácsadást is biztosítanak. A számítógép hardverrészei egyébként megegyeznek egy Scaleo P-sorozatú hagyományos Fujitsu Siemens PC-ben található alkatrészekkel, ideértve a kétmagos Pentium D processzort is.

Az egyetlen bökkenő a SimpLiCo esetében legfeljebb az ára lehet, ugyanis a júliusban bemutatkozó készülék potom 899 euróba kerül. Ez az összeg azonban lehet, hogy az egyébként nagyszerű számítógépért sokaknak egyszerűen túl drága lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dez #2
    Az kint focizik. Hát nem nagyszerű? :)
  • HUmanEmber41st #1
    Nah, aki még ennél is egyszerűbbet csinál..
    Azért jó, h weboldalakat ajánl, elolvassa a mailjaidat..elvan magában akkor már a kezelő minek??
    :) :) :)