SG.hu

TIPA díjat kapott a Nokia N80

A Nokia bejelentette, hogy a legnagyobb, fotózással és képkezeléssel foglalkozó, európai sajtószervezet, a Technical Image Press Association (TIPA) 2006-ban a Nokia N80 multimédiás számítógépet választotta a legjobb európai mobil képkezelő készüléknek.

A díjhoz fűzött megjegyzésében a TIPA a Nokia N80-at "a puszta kameratelefonnál sokkal többet nyújtó készülék"-nek nevezi. A kompakt és mégis funkciókban gazdag Nokia N80 magasra tette a lécet a mobilkészülékek világában. Örömmel fogadtuk a fogyasztói elektronikai cikkekkel foglalkozó európai magazinoktól érkezett elismerést" mondta Mads Winblad, a Nokia Multimédiás eladásokkal és csatornákkal Európában, a Közel-Keleten, és Afrikában foglalkozó alelnöke. "A díj egyúttal a Nokia Nseries multimédiás számítógép-termékcsalád műszaki elsőségének is elismerése. A rendkívül fejlett, konvergáló mobilkészülék-funkciókat tartalmazó Nokia N80 lehetőséget teremt az emberek számára arra, hogy szakmai céljaikat és személyes szenvedélyeiket ugyanolyan nagy energiával élhessék ki."

A TIPA az európai fotós és képkezelési magazinok független, nonprofit szervezeteként alakult 1991-ben. 12 országból származó 31 tagjával jelenleg a fotós és képkezelési magazinok legnagyobb európai sajtószervezete. A TIPÁ-ba tartozó magazinok szerkesztői minden évben megválasztják a legjobb európai fotós és képkezelési termékeket. A TIPA díjátadó ünnepségét idén a Photokina 2006 nyitónapján Németorszában, Kölnben rendezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!