SG.hu

A Lycost felhasználva terjeszkedik a Globe7

A Globe7 és a Lycos hároméves nem-kizárólagos megállapodást kötött. A Lycos/Globe7 kötelezettségvállalás része lesz a kulcsfontosságú Lycos specialitás, a Lycos kereső.

Integrációjuk és megállapodásuk részeként a Globe7 látja majd el a Lycost hang-, egyidejű kép-, azonnali szöveges üzenet (IM), valamint kérésre történő internet protokol televízióadás (IPTV) funkciókkal. A Globe7 immár hét földrészen (az Antarktiszon is) 187 országban van jelen. A cég Internet2 Soft telefon technológiája - amely IPTV-vel együtt fogalmazódik meg - már meghaladta a 3 millió letöltést, amiből 2 millió letöltésre a múlt hónapban került sor. Egy átfogó földrajzi elemzés megmutatta, hogy a legnagyobb letöltők a következő országok voltak: Egyesült Államok, Kína, Marokkó, Brazília, Egyiptom,Törökország, Vietnam, Lengyelország, India és Franciaország.

"Folyamatosan tárgyalunk a legnagyobb közösségi weboldalakkal, hogy az elkövetkező időben bevezethessük megoldásainkat Ázsiában, Európában, Dél-Amerikában és Észak-Amerikában. Terjeszkedésünk - az ellenőrzött növekedés célkitűzésével - erőteljes marad." - nyilatkozta Yogesh Said, a társaság ügyvezető igazgatója.


A Globe7 sikerének középpontjában azok a média és videóhirdetések állnak, melyeket a felhasználók értékválasztásai és érdeklődése alapján szolgáltat a különféle földrajzi és demográfiai egységek számára. Modelljének bővítéseként a vállalat VOIP (internetes protokolt használó) hívásai a világ minden szegletébe a Verizon Business hálózatán keresztül jutnak el. A Globe7 jövőbeni változatai tartalmazzák a MAC, LINUX, Pocket PC with H.264 Streaming alkalmazásokat, országokra és régiókra specifikálják a nagyfelbontású videótartalmak és élő sportesemények adásait.

"A Globe7 szolgáltatása az Internet2 korszak egyedülálló alkalmazása lehet, ahol az információk, hírek, kért videók, hang, jelenidejű kommunikáció az emberek hordozható vagy asztali számítógépén jelenik meg" - mondja Venkat Meenavalli, a Globe7 vezérigazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!