MTI

Mobiltelefon Robbie Williams-szel

A T-Mobile Robbie Williams videoklipjével ellátott mobiltelefont dob piacra a sztár európai turnéjának kezdetéhez időzítve.

A T-Mobile mai közleménye szerint ez az első eset, hogy egy világhírű művész részt vesz egy olyan telefon megtervezésében, amelyen korábban nem látható, előre telepített, "élő" mobil zenei anyagot tartalmaz. A W300 Walkman Special Edition készüléken látható lesz egy korábban még nem közölt koncertklip, több hangfájl, és a nyitódal is Robbie Williamsé, akárcsak a háttérkép. Számos animáció, de még a fedőlap és a plusz két skin tervezésében is közreműködött a tinik kedvence. A készüléken link kapcsolódik egy az énekesről szóló WAP helyre, a csengőhang pedig szinte magától értetődően az énekesé.


A készülékről a művész kijelentette: a társasággal remekül el tudják juttatni zenéjét és videóit a közönséghez, s ennek az együttműködésnek a legújabb eredménye az új készülék, amely júniusban lesz kapható. A T-Mobile egyébként a fő szponzora Robbie Williams Dublinban kezdődő, nyári európai turnéját, amelynek keretében Budapesten is fellép a sztár.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!