SG.hu

Portál alapú vállalati információs rendszer

Az Exact e-Synergy egy online hozzáférhető, folyamat alapú rendszer, mely új távlatokat nyit a vállalat informácó-bázisának hatékony kezelésében.

A hagyományos vállalatirányítási rendszerek hiányosságait felismerve a hollandiai központú Exact Holding munkatársai az elmúlt években egy új szoftvert fejlesztettek ki. A programot, amelyet Exact e-Synergy-nek kereszteltek, a mai napon Magyarországon is hivatalosan bemutatták. A cég közleménye szerint a szoftver megoldást nyújt arra a problémára, hogy a vállalatban a legkülönbözőbb módokon (levél, e-mail, fax, feljegyzés stb.) keringő, sokszor csak a munkatársak fejében meglévő információkat is hatékony, visszakereshető struktúrába rendezze.

A program a cég szerint gyakorlatilag a nap 24 órájában képes valós információkat biztosítani a vállalat belső és külső folyamatairól, működéséről. A rendszer különböző portálok létrehozását teszi lehetővé, így a vállalat belső működését integráló elemek, mint a CRM, HRM, munkafolyamat-kezelés, dokumentum-kezelés és pénzügy mellett a vállalattal kapcsolatban levő ügyfelekkel, beszállítókkal és más partnerekkel kapcsolatos információk kezelésére is alkalmas, ezáltal egy rendszerben átláthatóvá válik a vállalat teljes egésze. Az Exact e-Synergy ezeken túlmenően integráltan tartalmazza az irodai munka során megszokott Microsoft eszközöket is (Word, Excel, Outlook).

"Mivel hiszünk abban, hogy Magyarországon is az eddigieknek megfelelő ütemben fejlődik a vállalatirányítási szoftverekkel szembeni elvárás, a mai nappal a hazai felhasználó számára is hozzáférhetővé tesszük legújabb fejlesztésünket. Az előzetes felhasználói programba már bekapcsolt vállalatvezetőkkel együtt meggyőződésem, hogy az Exact e-Synergy Magyarországon is jelentősen átalakíthatja a vállalatvezetési szoftverek piacát." - nyilatkozta az Exact e-Synergy hazai forgalmazásának megkezdése kapcsán Kiss Judit, az Exact Magyarország ügyvezető igazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!