SG.hu

Kétüzemmódos telefóniát tesztel a T-Com

A Deutsche Telekom bemutatta a T-One-t, a vezetékes és a mobilkommunikáció előnyeit ötvöző, integrált, kétüzemmódos telefónia-megoldást.

A szolgáltatást Nokia N80 és E60 készülékeken tesztelik. A két Nokia készülékkel a T-One egyszerű és gyors hozzáférést biztosít a vezetékes és a vezeték nélküli szolgáltatásokhoz. A WLAN-képes az N80 és az E60 telefonnal a felhasználók otthonukban és menet közben a T-Com HotSpotokban ugyanazokat a hang-, és adatszolgáltatásokat használhatják.

"Az internet és a mobilkommunikáció gyorsabban összeér, mint arra bárki is számított." mondta Ilkka Raiskinen, a Nokia Multimedia Experiences részlegének alelnöke. "A Nokiával végzett közös próbaüzemmel ajtót nyithatunk a multimédiás és szélessávú telekommunikáció jövőjére" - mondta Achim Berg, a T-Com igazgatótanácsának marketingért és értékesítésért felelős tagja. A Nokia E60 és a Nokia N80 az első két Nokia telefon, amely támogatja a SIP-alapú internethívást. Mindkét készülék működik a GSM, a WCDMA, és a WLAN hálózatokon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Deniboj #2
    small steps, Ellie...
  • pbanfa #1
    Ez mind szép és mind jó, de mikor lesz ez elérhető egy átlag magyar ember számára is.
    Ha csak azt vesszük alapul, hogy mennyibe kerül egy EDGE képes mobil, ehhez még hozzászámoljuk az internet hozzáférés havidíját, akkor máris látjuk azt, hogy ez a pénz lényegesen több, mint egy vezetékes vagy kábel tv hálózatot használó internet elérés.

    Ettől még csak had fejlődjön a mobil internet, előbb-utóbb csak olcsóbb lesz!