SG.hu

25 iF Termék Design-díj a Samsungnak

A hannoveri CeBIT-en mutatták be a Samsung Electronics 25 iF Termék Design Díjat nyert, különleges formatervezésű termékeit.

A Samsung 2002 óta egyedülálló módon 54 iF Termék Design Díjat kapott, többet mint bármely más nagyvállalat. Az iF Termék Design Díjat olyan termékeknek ítélik oda, melyeket nemrég vezettek be vagy kevesebb, mint 3 éve vannak a piacon. Az értékeléshez a következő szempontoknak kell megfelelni: magas minőségű anyagok használata, egyedülálló fejlesztés, környezetbarát, funkcióját teljes körűen betöltse, felhasználóbarát, esztétikus, biztonságos, továbbá tartóssága is győzze meg használóját.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz

A Samsung Electronics iF Termék Design Díj nyertes termékei között megtalálhatók digitális kamerák, LCD kijelzők, mobiltelefonok, vezetékes telefonok, fotónyomtatók, MP3-lejtászók, és projektorok. A cég éppen a napokban mutatta be formabontó LCD TV-jét, amely eltér a hagyományos téglalap alakú készülékektől. Gyártója szerint ugyanis egyedülálló megoldás, hogy a hangszórót elrejtették és közvetlenül a képernyő alá integrálták.

Az új LCD televízió 5000:1-es kontrasztaránnyal bír, 12,8 millió színt jelenít meg és a panel technológiájának köszönhetően minden szögből torzítás nélküli képet kapunk (178°). A forgatható talpnak köszönhetően a televízió könnyen állítható. A 32"-es változat ajánlott brt. fogyasztói ára: 412,000 Ft.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cloud.strife #2
    Hát ez aztán nem korrupt mi?

    Ezek szerint a Samsung az egyetlen cég a világon? A többi százszor nagyobb márka, az már mind gagyi, ronda, megbízhatatlan, stb ...

    Nevetséges ez a kamumarketing...... nagyon LOL
  • Riddick #1
    Hmmm...remélem lesz még olcsóbb is...de tuti jo!:D