SG.hu

Megéri az IT outsourcing

Az informatikai erőforrások kihelyezése ma már egy tisztán gazdasági megfontolások figyelembevételével hozott üzleti döntés eredménye.

Az IT outsourcing ma már tisztán üzleti döntés - jelentette be a NAVIGATOR Informatika Zrt. mai sajtótájékoztatóján. A cég konkrét számításokkal bizonyította állítását, miszerint az informatikai outsourcing szinte bármelyik cég és intézmény számára több mint 30 százalékos, azonnal megmutatkozó költségcsökkenést eredményezhet. A jelentős költségmegtakarításnak köszönhetően a cég az informatikai erőforrás-kihelyezés piacának erőteljes felfutását vetíti elő Magyarországon.

Az IT outsourcing mint gazdasági döntés összetevői: a költségek megtakarítása, az értékteremtő folyamatok biztonsága, hatékony eszközgazdálkodás, beruházások hatékonysága és a cég nem elsődleges tevékenységi területén dolgozók létszámának csökkentése. Hibabejelentés esetén a házon belüli szakembergárda eseti hibabejelentés alapján dolgozik, sem a problémát, sem megoldását nem rögzítik írásban - míg az IT outsourcing-ot végző cég a problémát call centeren keresztül azonnal regisztrálja, és különálló incidensként kezeli.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GulaSoft #3
    Ez a szokásos hullámzás egy új hulláma, centralizálás-decentralizálás, outsoourcing-belső emberek....
    Csak hogy a sok semmirekellő managgernek legyen munkája!!
  • codaco #2
    Éedekes = Érdekes
  • codaco #1
    Éedekes, nemrég jelent meg egy hír, miszerint mégsem olyan jó a cégeknek az outsourcing, mert hogy nagyon ki vannak szolgáltatva a külsős cégeknek.