Gyurkity Péter

Katonai bíróság internetes pornó miatt

Amerikai ejtőernyősök állnak hamarosan katonai bíróság elé, mivel a vád szerint fizetség ellenében szerepet vállaltak egy internetes oldalnak készült homoszexuális pornófilmben.

A háborús filmekből és sorozatokból ismerős amerikai 82. légiszállítású hadosztály hét katonáját vádolták meg azzal, hogy pénzért vállaltak szerepet egy internetes oldal számára készült filmben. A katonákat a homoszexualitásra utaló szodomizmussal, kerítéssel, és fizetség ellenében történő szexuális kapcsolat létesítésével vádolják, újabb anyaggal bővítve a hadsereg amúgy is terjedelmes szégyenlistáját.

A hét vádlott közül hárman március 7-én lesznek kénytelenek szembenézni a hivatalos vádemeléssel, és komoly büntetést is kaphatnak. A maradék négy katona - akiknek nevét az első hárommal ellentétben nem hozták nyilvánosságra - viszonylag olcsón megúszta: közlegénnyé fokozták le őket, és egyhavi zsolddal lett vékonyabb a pénztárcájuk. Igaz, az ügynek még az ő esetükben is lehetnek újabb következményei, ugyanis James Wilt, a hadosztály szóvivője elmondta, hogy javasolni fogják az érintettek elbocsátását a hadsereg kötelékéből. Az ügyben valamivel több, mint egy hónappal ezelőtt indult vizsgálat nyomán született döntés. A nyomok egy Észak-Karolinából, a hadosztály városából működtetett internetes pornóoldalhoz vezettek, amelyről hamarosan kiderült, hogy megrendelésre készített filmjeiben többek között katonákat is szerepeltetett.

Az már csak hab volt a tortán, hogy homoszexuális filmről volt szó - az amerikai hadsereg kíváncsisága általában nem terjed ki a jelentkezők szexuális orientációjára, ám lehetőségük van a homoszexualitásukat nyíltan vállaló katonák elbocsátására. Persze ezúttal többről van szó, hiszen a vádlottak fizetség fejében ajánlották fel szolgálataikat. Steve Ralls, a hadseregben szolgálatot teljesítő homoszexuálisok védelmét is ellátó szervezet (Servicemembers Legal Defense Network) szóvivője úgy nyilatkozott, hogy nem keresnek kifogásokat az érintettek ügyében, mivel jelen esetben teljesen érdektelen, hogy milyen a szexuális beállítottságuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • dez #12
  Szvsz mindenhol ugyanannyi van (asszem ez biológiailag meghatározott), csak ott többen merik felvállalni. Hogy ez jobb vagy rosszabb, már más (nem egyszerű) kérdés.
 • Tetsuo #11
  Ezt te sem gondolod komolyan.
  Ott van a legtöbb buzi, csak az a bajuk h nem házasodhatnak össze minden államban.
 • Darth Sith #10
  az hogy buzik, azért felkötném őket. De ez mér büntetendő? "és fizetség ellenében történő szexuális kapcsolat létesítésével vádolják"
 • 0ppika #9
  kötném fel őket ...
 • fawcet #8
  Hát ezek sem voltak közlegények ha jól olvasom. Lehet hogy náluk így avatják be a kopaszokat.
 • Aramir #7
  Hmmm... Vajon melyik fejes vette észre egy késő éjszakai böngészés folyamán?
 • duke #6
  Ezzel most mi a fasz bajuk van.Inkabb egymast baszogasak,mint civilekre lodozonnek irakban,meg embereket kinozanak halalra a bortonokben.
 • echo #5
  Azt, hogy homokos azt írják a cikkben, hogy hivatalosan nem számíthat, ezzel nem lehet kirúgni. Tehát ezek szerint valahogy úgy néz ki az ottani hadsereg szabályzata, hogy tartsd be az ország tövényeit, plusz néhány egyéb szabály ééééééééés..... mostantól nem kúrhatsz filmben pénzért Hát, erre értettem hogy vicc. (ráadásul náluk ez kicsit veszélyesebb foglalkozás mint nálunk, tehát valójában úgy hangzik a dolog, hogy: ha pénzért, filmeznek miközben kefélsz méltatlanná válsz, hogy lepuffantsanak Irkaban...)
 • Mihail #4
  sztem ha pronóban szerepelaz nem gáz. ha buzipornóban szerepel az gáz. elégetni :D
 • Ratty #3
  nem, törvényt sért pénzért pornóban szerepelni, ha katona vagy :D ha meg buzi katona vagy, az meg úgy elmegy náluk, de ha pénzért vagy buzi katona, az már nem :P