SG.hu

A mobil műsorszórásnál erősít az LG

A spanyolországi Barcelonában megrendezendő 3GSM World Congress 2006 szakmai rendezvényen az LG Electronics (LG) felvonultatja legújabb fejlesztéseit a mobil műsorszórási technológia terén.

Sort kerítenek a HSDPA, DVB-H, MediaFLO és földi sugárzású és műholdas DMB megoldásokra, és szerepet kapnak majd 3G és GSM termékek, valamint zenetelefonok. A február 13-tól 16-ig tartó 3GSM World Congress 2006 alatt a cég "világelső technológiai vezető" cím égiszében szeretné körvonalazni pozícióját, mint a mobil műsorszórás és az újgenerációs technológia vezetője.

Az LG DVB-H telefonok, HSDPA telefonok, MediaFLO telefon, földi sugárzású és műholdas DMB telefonok bemutatását tervezi. A DMB telefon lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy bárhol, bármikor televíziót nézhessen. A cég bemutatja továbbá a Visual Caller ID vizuális hívó-azonosítót, az UMA (Unlicensed Mobile Access) és PoC (PTT over Cellular Network) technológiákat. "Az LG a 3GSM World Congress 2006 kiállításon a globális mobil ágazat vitathatatlan vezetőjeként fog megjelenni. Az európai piacon gyorsan nő a legkorszerűbb technológiákra és fejlesztésekre épülő termékek iránti kereslet, ezért ez egy létfontosságú piac a mobiltelefonok tekintetében" - mondta Mun-hwa Park, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója.

A 3GSM nemzetközi rendezvény a világ vezető, kiállítással egybekötött mobilkommunikációs konferenciája, amely 2005-ben több mint 680 kiállítót, 33.800 látogatót és 1.200 médiát vonzott 171 országból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!