SG.hu

ÁFA-védjegyet kapott a Hungarotel

A Hungarotel zRt. 2006. február 1-jétől hivatalosan is csatlakozott a kormány által meghirdetett áfa-csökkentési programhoz.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök 2006. január 31-én ünnepélyes keretek között védjegyet adott át a Hungarotel zRt-nek, melyet Vágány Tamás, kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettes vett át. Az eseményre azon első 10 cég kapott meghívást, amelyek áraikban legelőször érvényesítették az áfa-csökkenést.


A Hungarotel már január első napjaiban közleményben tudatta , hogy az áfa-csökkentés következtében csökkennek az általa kínált szolgáltatások és termékek árai. A védjegyátadást megelőzte egy rövid egyeztető beszélgetés a miniszterelnök és a meghívott cégek vezetői között az Országház Munkácsy termében. Az áfa-csökkenést követő alacsonyabb árak bevezetését igazoló védjegyek átadására a Nándorfehérvári teremben került sor. Gyurcsány Ferenc elmondta, hogy azon cégek, melyek az 5%-os áfát már átadták vásárlóiknak, egyelőre csupán 50-52%-át képezik a Magyarországon működő vállalkozásoknak.

A tegnapi rendezvényen a távközlési szektorból kizárólag a Hungarotel zRt.kapott meghívást. "Fontosnak tarom, hogy cégünk minden olyan lehetőséget kihasználjon a törvényi szabályozások keretei között, amik csökkenthetik szolgáltatásaink díját, így egy percig sem volt kérdéses, hogy a Hungarotel csatlakozik a programhoz." - nyilatkozta Vágány Tamás az eseményt követően.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!