SG.hu

400 ezres telefonlopás Salgótarjánban

Mintegy 400 000 Ft értékben vitt el mobiltelefonokat és fényképezőgépet egy fiatal férfi Salgótarjánban, miután betörte egy fotós bolt kirakatát.

A rendőrség olyan információhoz jutott, hogy az elkövető felszállt a Budapest felé induló vonatra és elutazott azzal. A vonatot két állomással később érték utol, ahol ellenőrizték az utasokat. Egy 19 éves bátonyterenyei férfi lett gyanús a számukra, akinek vérzett a keze. Az ellopott tárgyak azonban először nem kerültek elő, ezért alaposabban átkutatták a férfi ruházatát és a csomagjait. Ennek során a férfi alsónadrágjából előkerült a három ellopott mobiltelefon, a nála lévő kenyér belsejéből pedig a fényképezőgép.

A kihallgatás során a férfi elmondta, hogy alaposan felkészült a bűncselekmény elkövetésére. Magával vitt egy kilós kenyeret, amelynek előzőleg kiszedte a belsejét. A városban megvárta a megfelelő időpontot, úgy időzített, hogy ne lássa őt senki és nem sokkal a vonat indulása előtt törte be csak a kirakatot, hogy hamar el tudjon tűnni. Még arra is ügyelt, hogy az utcai ruhájára felvegyen egy sötét színű kezeslábast, amelyet a betörés után egy közeli lépcsőház szemetesébe dobott.

A vonatjegyet is Budapestig váltotta, mert az volt a terve, hogy ott azonnal értékesíti az ellopott készülékeket. A salgótarjáni rendőrök gyors munkájukkal viszont meghiúsították ezt a tervét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • uniu #9
  Batonyterenyen eleg sok munkanelkuli van, banyavaros volt, ide jarnak pestre dolgozni, meg lopni is ezek szerint:)
 • Tetsuo #8
  lol
 • Hegyikecske #7
  vagy bérel egy taxit :D

  Vagy esetleg nem lop ?:D vagy ez csak nekem fordult meg a fejemben ?:D
 • AtisH #6
  Vagy a kenyérrel együtt vihetett volna magával egy kalapácsot...

  Hájrá, hájrá Sálgótárján!!!
 • PLaci #5
  Ha nem a kezével töri be az ablakot, hanem pl méterekről egy kövel, akkor nem vérzett volna a keze, így nem lett volna gyanus, és nem kapták volna el.
 • Fenjoy #4
  ez tényleg balek volt:) De, nem attol szegény valaki, hogy kevés az esze... sajnos a környezetemben, nagyon sok IQlight van, és mind teli vannak... erről ennyit:)
 • Seaweed #3
  ugyvan
 • hypno #2
  Micsoda kretén!

  Puszta kézzel megy neki az üvegnek három szar telefonért, meg egy fényképezőgépért.

  Hiába na. Nem azért szegény ember a szegényember mert kevés a pénze, hanem mert kevés az esze.
 • raingun #1
  Ezt beszívta, sajnos a nagyrésze meg tud lógni a szajréval...