SG.hu

Robbanás az internet alapú vezetési alkalmazásoknál

Az Exact Magyarország prognózisa szerint a közeljövőben hazánkban is robbanásszerű növekedés és terjeszkedés várható az internet alapú vállalatirányítási szoftverek felhasználása tekintetében.

A hollandiai központú vállalat irányítását hazánkban nemrégiben átvevő Kiss Judit, a CV-Online és a Scala korábbi vezetője a felhasználói magatartás változásában a piac minden jelentős szereplője számára komoly lehetőségeket lát. Az elkövetkezendő 1-2 évben várhatóan robbanásszerű növekedéssel reagál a jelenleg is milliárdos nagyságrendű piac az internet alapú vállalatirányítási rendszerek térhódítására. A legújabb megoldások lényegesen túlmutatnak a klasszikus ERP rendszerek korlátain, és alapjaiban megújítják majd az eddig ismert szoftveres irányítási hagyományokat.

"Rendkívül izgalmas folyamat előtt állunk, és bízunk benne, hogy új rendszerünk hasonlóan nagy sikereket fog elérni a hazai felhasználók között, mint ahogy az a közelmúltban számos nemzetközi partnerünk esetében is történt. A robbanásszerű fejlődés, az egyértelműen pozitív piaci tendenciák a felkészült szolgáltatók számára komoly lehetőségeket hordoznak. Az Exact célja mindazonáltal az, hogy a magyarországi bevezetésre váró új megoldásunk sikere mellett partnereink ne csupán ERP szoftverszállítóként számítsanak ránk, hanem bármilyen jellegű informatikai kérdéssel hozzánk forduljanak" - nyilatkozta Kiss Judit, az Exact Magyarország ügyvezető igazgatója.

Az Exact hazai leányvállalatának vállalatirányítási rendszerét Magyarországon egyebek mellett a Rynart Transport, a Lilly Hungária vagy a Hungarotruck használja sikeresen. Terveik szerint három éven belül megduplázzák jelenlegi forgalmukat, és a felhasználók számának tekintetében szintén radikális növekedésre számítanak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!