Berta Sándor

Mobiltelefonálás sárkányrepülés közben

Nem igazán célravezető dolog sárkányrepülésben közben magunkkal vinni a mobiltelefonunkat. Pláne igaz ez a megállapítás, ha a készüléket ki sem kapcsoltuk. Ezt azóta már jól tudja egy majdnem pórul járt osztrák férfi is.

Egy 33 éves, friedrichshafeni férfi majdnem belehalt abba, hogy sárkányrepülés közben is magával vitte a mobiltelefonját. A gond az volt, hogy hogy elfelejtette kikapcsolni a készüléket. A férfi már javában a levegőt szelte a sárkányrepülőjével, amikor megszólalt a telefon és a csengés nem is akart abbamaradni. A férfi, hiába próbálkozott, nem tudta kikapcsolni a készüléket. A sportember azonban eközben megfeledkezett arról, hogy ő voltaképpen a levegőben van és elvesztette az irányítást a gép felett, zuhanórepülésbe kezdett.

Mivel csak későn eszmélt, majdnem leborotválta egy közeli facsoport lombjait, majd mivel elvesztette az egyensúlyát, megpördült a levegőben és a lombok közé esett. Szerencséjére csupán könnyebb zúzódásokat és horzsolásokat szenvedett. A mobiltelefon nem sérült meg, így öröm az ürömben, hogy az illető segítséget tudott hívni és végül a hegyi mentők szedték le a fa tetejéről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)