SG.hu

Business Week díjat kapott a HP fotónyomtatója

A Business Week minden évben igen körültekintően térképezi fel a piacokon fellelhető legfrissebb, legkreatívabb termékeket.

A legekhez olyan készülékek tartoznak, melyek az adott év leginnovatívabb momentumait tükrözik, mint például a Video iPod, vagy a Slingbox, melynek segítségével a lakás bármely pontjából nézhető a nappali TV-je. A termékek eme előkelő csapatához csatlakozott most a HP Photosmart 475 fotónyomtatója. Ritka, hogy a Business Week által nyertesnek megjelölt termékekhez idehaza is hozzájussunk, azonban a HP Photosmart 475 fényképnyomtatója bárki számára elérhető. A nyomtató a Business Week besorolása alapján elnyerte a 2005 legjobb terméke címet.


A HP Photosmart 475 egy olyan kis méretű, elemmel működő, hordozható fotónyomtató, mely a fényképek szerkesztését és nyomtatását is lehetővé teszi számítógép nélkül, akár nagy formátumú 13 x 18 cm-es méretig. A nyomtató 1,5 GB-os beépített memóriával rendelkezik, így akár 1000 db fényképet is képes tárolni. A képeket egy 6,4 cm-es, felhajtható színes LCD-n tekinthetjük meg nyomtatás előtt. A nyomtató, mint egy mini szerkesztő működik: vág, nagyít, valamint kereteket, grafikát, szöveget képes a képekhez adni. A nyomtató minden fontosabb memóriakártya-típussal kompatíbilis.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!