SG.hu

Táblagéppel növelné a boltok forgalmát a HP

Saját táblagépére fejlesztett mobil értékesítési pont megoldást (POS) mutatott be a HP. Az eszköz a kiskereskedelemben és a vendéglátóiparban tud hozzájárulni a vevőkiszolgálás szívonalának javításához és a munkatársak hatékonyságának növeléséhez.

A kifinomult internetes kereskedelmi és mobil technológiák előretörésével az informatikában jártas fogyasztók gyors és egyénre szabott hozzáférést igényelnek a különféle márkák kínálataihoz. Számos, üzlethelyiséggel rendelkező cég számára jelent azonban nehézséget egy ilyen szolgáltatás biztosítása. Annak érdekében, hogy megfeleljenek a vásárlóik elvárásainak, egy kutatás szerint a kiskereskedelmi egységek 57 százaléka tervezi, hogy boltjaikat ellátja tabletekkel az elkövetkező 12-36 hónapban.


Ezt a hullámot lovagolná meg a HP, mely közleménye szerint egy Retail Jacket használatával segíti a kereskedőket abban, hogy a bolt bármely területén képesek legyenek a vásárlók igényeinek megfelelni a mobil POS és értékesítési lehetőségekkel. Az új mobil megoldás csatlakoztatható a már meglévő kiskereskedelmi IT rendszerekhez. “A fogyasztók, az online vásárláskor és mobileszközeik használatakor már megszokott, személyre szabott szolgáltatásokat várják el a boltokban is." - mondta Kobi Elbaz a HP Nyomtatási és Személyi Számítógépek Üzletágának Üzleti és Kiskereskedemi Megoldásokért EMEA szinten felelős igazgatója. “Az üzletvezető és munkatársai az értékesítést nem csupán a pénztárnál tudják megkezdeni, hanem már a válogatásnál képesek azonnal a vevők rendelkezésére állni."

A beépített POS fukcióval ellátott készüléket egy 1D/2D vonalkód szkenner és egy hármas titkosítással ellátott kétirányú mágneskártya olvasó egészíti ki. Egy levehető integrált csuklópánt minden termékhez alapfelszerelésként jár, hogy a munkatársak az eszköz helyett az értékesítésre tudjanak fókuszálni, ez nagyobb stabilitást és használhatóságot jelent. A külön rendelhető kiegészítő akkumulátor meghosszabbított működési időt biztosít.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!