SG.hu

Vezeték nélküli szoftvermegoldások a Novellnél

Push e-mail és a Personal Information Management szolgáltatások a GroupWise felhasználói számára.

A Novell és az Intellisync együttműködési megállapodást kötöttek, amelynek értelmében az Intellisync vállalat biztosítja a jövőben a valósidejű vezeték nélküli push e-mail (külön letöltés nélkül azonnal olvasható levelek) és a Personal Information Management (PIM - személyi titkárprogram) szolgáltatásokat a Novell GroupWise felhasználói részére. Az Intellisync platformfüggetlen vezeték nélküli üzenetküldő technológiája beépül a Novell GroupWise 7 termékbe, így a Novell ügyfelei a világ bármely régiójában, gyakorlatilag bármely eszközről, bármely platformon biztonságosan hozzáférhetnek a vezeték nélküli üzenetküldés és csoportmunka támogatáshoz. A szolgáltatást várhatóan 2006. első felében érhetik el a felhasználók.

"A Novellel kötött megállapodásunk jelentős mérföldkő a mobil szoftveriparág terén. Az Intellisync vezeték nélküli e-mail és PIM platformjának közvetlen GroupWise platformba integrálásával segíthetünk a Novell ügyfeleinek, hogy szinte bármely mobil eszközt csatlakoztathassanak a Novell GroupWise felhasználói fiókjukhoz. A felhasználók így könnyedén elvégezhetik a szinkronizálást, és ezáltal harmadik féltől származó mobil eszközök nélkül is a valós vezeték nélküli push e-mail szolgáltatáshoz juthatnak" - mondta Clyde Foster, az Intellisync üzemeltetési vezetője. "Örömünkre szolgál, hogy a Novell az Intellisync vállalatot választotta vezető vállalati csoportmunka platformja, a GroupWise támogatására." - tette hozzá Clyde Foster.

"Egy olyan világban, ahol a csoportmunka szoftverek gyorsan a döntéshozatal és az üzletkötések központi elemévé válnak, a mobil hozzáférés biztosítása kulcsfontosságú a felhasználók számára" - mondta Jeff Hawkins, a Novell Linux és nyílt forráskódú platformokkal és szolgáltatásokkal foglalkozó részlegének termékmenedzsmentért felelős alelnöke.

A Novell GroupWise egyik fontos és kiemelkedő jellemzője, hogy több vállalati operációs rendszeren is futtatható. "A Novell platformfüggetlenség melletti elkötelezettsége rugalmasságot biztosít az ügyfeleknek, és lehetőséget kínál a legmegfelelőbb operációs rendszer kiválasztására" - mondta Mark Levitt, az IDC Collaborative Computing (számítógéppel támogatott együttműködés) részlegének alelnöke. "Az új vezeték nélküli megoldások újabb lehetőségeket kínálnak az olyan ügyfeleknek, akik jobb mobil hozzáférést keresnek együttműködési platformjaikhoz" - tette hozzá Levitt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!