SG.hu

Mobilkészülékek a pakisztáni földrengés károsultjainak

A Pannon GSM a Magyar Vöröskereszt és a pakisztáni Vörös Félhold segítségével 625 mobilkészüléket juttat el a természeti katasztrófa rászoruló áldozataihoz.

A segítségnyújtást összehangolják a Pannon GSM tulajdonosa, a Telenor helyi leányvállalata erőfeszítéseivel. A Telenor Pakistan a Telenor Csoport segítségével 65 millió rúpiával (kb. 250 millió forint) járul hozzá a pakisztáni Vörös Félhold és a pakisztáni államelnök segélyalapjához, emellett ingyenes kommunikációs lehetőséget biztosít mind a katasztrófavédelmi szervezetek, mind a károsultak részére. Ehhez az erőfeszítéshez járul hozzá a Pannon GSM azzal, hogy mobilkészülékeket adományoz a rászorulóknak.

"Szomorú, hogy az idei évben itthon, Magyarországon, Erdélyben, illetve távoli vidékeken is számos természeti csapást éltünk meg. A Pannon GSM kötelességének tartja, hogy ilyenkor az érintettek segítségére siessen, pénzadományokkal, segélyvonal működtetésével, eszközökkel segítsen. Meggyőződésünk, hogy a magyar gazdaság meghatározó társaságaként, egyúttal egy globális vállalatcsoport tagjaként felelősséggel tartozunk a bajbajutottakért" - jelentette ki Ove Fredheim, a Pannon GSM vezérigazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szombi #1
    Étel és kötszer helyett színesképernyős telefonokat osztogatnak.
    Erre biztosan lecsapnak a nem-károsultak is.
    Kérünk egy földrengést Magyarországra is...