SG.hu

Megújult a Budapest CD

A műanyagfejű matyó baba, a papírral kitömött, moshatatlan hímzett terítő és a félmeztelen nőkkel telerakott, viccesnek szánt "by night" képeslapok tömkelegén túl azért néha olyasmihez is hozzájuthat a magyar fővárosba tévedő turista, ami hazaérve tényleg alkalmas arra, hogy felidézze a várost.

Az Ability Budapest CD a cég első CD-ROM kiadványa volt, az első verzió 1995-ben jelent meg - tájékoztat Makovecz Ádám, a kiadó ügyvezetője. Elmondása szerint a CD mint tíz éve, most is önálló kiadványként, támogatás nélkül kerül a piacra, és az új korong a régihez képest minőségében, tartalmában, képanyagában is bővült. A vállalat idegenforgalmi csomópontokon, szállodákban, könyvesboltokban kívánja árusítani.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A cég közleménye szerint a kiadványon rajta van minden, ami fontos, és ami ráfér. Így rengeteg kép, történelmi adat, útmutató a látnivalókhoz, és nagyjából minden, amit a városról egy látogatás során néhány nap vagy hét alatt megtudható, befogadható. Kevés turista hord magával laptopot a látogatáshoz, így azokat az ismereteket, amikre városnézés közben van szükség (térkép, stb.), a kiadvány nem tartalmaz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!