SG.hu

Új MKB - T‑Mobile hitelkártya

Újabb szolgáltatással bővül az MKB Bank Rt. és a T‑Mobile Magyarország Rt. stratégiai együttműködése.

A mobilcég Platinakártyás ügyfelei által igénybe vehető Gold Hitelkártyát követően 2005. október 17-től a T‑Mobile Kapcsolat Aranykártya Program (K.A.P.) részeként az előfizetéses Aranykártyás magánügyfélkör számára is elérhető hitelkártya kerül bevezetésre MKB-T‑Mobile Hitelkártya néven. A hitelkártya nemzetközi hátterét a MasterCard kártyatársaság szavatolja.

A vállalat közleménye sezrint a 2005 márciusában bevezetett közös MKB - T‑Mobile MasterCard Gold Hitelkártya azonnal élénk érdeklődést váltott ki a Platinakártyás ügyfelek körében, a hitelkártya sikerét a több ezer új kártyaigénylés igazolta. A kedvező fogadtatásra tekintettel az MKB Bank és a T‑Mobile az akció kiterjesztéséről döntött, így a K.A.P. hűségprogram részeként októbertől az Aranykártyás előfizetéses magánügyfelek számára is elérhetővé válik a közös Hitelkártya.

A hitelkártya birtokosa a mobilszámla kiegyenlítési lehetőségen túl a rendelkezésére álló hitelkeretet bármilyen egyéb célra is szabadon felhasználhatja. A hitelkártyához egyszerűsített hitelbírálat tartozik, az ügyfeleknek néhány meghatározott feltétel mellett csak azt kell igazolni, hogy a T‑Mobile előfizetéses Aranykártyás magánügyfelei. Az egyszerűsített eljárással igénybe vehető hitelkeret 150 ezer forint, amely azonban egyéni kérésre a hitelbírálattól függően akár az 1 millió forintot is elérheti. Az új hitelkártya - hasonlóan elődjéhez - az MKB Bank által ajánlott hitelkeret előnyeit a hűséges ügyfelek számára nyújtott kedvezményes szolgáltatásokkal ötvözi, melyhez a nemzetközi hátteret a MasterCard kártyatársaság emblémája szavatolja.

"Cégünk, a MasterCard Europe számára nagy megtiszteltetés, hogy az üzleti élet két élenjáró képviselője, az MKB Bank és a T‑Mobile Magyarország Rt. második társ-márka kártya programját is kártyatársaságunk termékével indítja el. Meggyőződésünk, hogy egy sikeres co-branded program létrehozásához elsősorban a jól kiválasztott partnerek együttműködése szükséges. Ez a feltétel az MKB - T‑Mobile együttműködés esetében adott, hiszen mindkét partner magas presztízsű, és szegmensében meghatározó szolgáltató cég. A társ-márka kártya kibocsátásának és üzleti sikerének másik titka - az MKB - T‑Mobile - MasterCard Standard kártyához hasonlóan -abban rejlik, hogy a kibocsátó partnerek kölcsönös előnyök és kedvezmények biztosításával vonzó terméket hozzanak létre. Meggyőződésünk, hogy a co-branded konstrukciókban jelentős gazdasági lehetőség rejlik és a társ-márka kártyakibocsátás a jövő üzletága. Ezt igazolják a számok is: míg Magyarországon 2002-ben csupán 149,000 MasterCard márkájú co-branded kártyát bocsátottak ki, 2004-ben már 561,000 ilyen konstrukciójú termékünk került a kártyabirtokosokhoz" - vélekedik Zdenek Houser, a MasterCard Europe Magyarországért, Horvátországért és Szlovéniáért felelős megbízott ügyvezetője.

Az MKB Bank a gyorsított hitelbírálatot a minimális adminisztrációval is igyekszik elősegíteni: kevés dokumentumot kér és gyors ügymenetet biztosít. A hitel elbírálása - amennyiben minden információ adott és nincsenek akadályozó tényezők - 3 napot vesz igénybe, a kártya legyártása pedig 1 hét alatt megtörténik. Az aktuális hitelkamatra vonatkozóan az MKB Bank, mint minden hitelkártya termékénél, így az MKB-T‑Mobile Hitelkártya esetében is vállalta, hogy a magyar bankpiacon fellelhető, tartósan legkedvezőbb kondíciót nyújtja a T‑Mobile ügyfelei részére.

Az ügyfelek számára a több szolgáltatás együttes elérését lehetővé tévő ún. co-branded vagy társ-márka kártyák szerepe és elterjedése a hazai piacon az elmúlt időszakban kiemelkedőnek mondható. Az MKB hitelkártyás ügyfeleinek száma az elmúlt egy év alatt mintegy 20 ezer ügyféllel bővült, amely kártyák 70%-a a pénzintézet co-branded portfolióját gyarapítja. A pénzintézet a sikeres tapasztalatok alapján arra számít, hogy a T‑Mobile Aranykártyás ügyfeleinek jelentős része kihasználja a felkínált szolgáltatás előnyeit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!