SG.hu

Informatikai biztonsági konferencia Budapesten

2005. szeptember 27. és 29. között Budapesten kerül megrendezésre az ISSE 2005 (Information Security Solutions Europe) informatikai biztonsági konferencia és kiállítás.

Az eema, az ENISA (Európai Hálózati és Információbiztonsági Ügynökség) és a TeleTrusT közös szervezésében megrendezésre kerülő háromnapos esemény központjában - amelynek házigazdája az Informatikai és Hírközlési Minisztérium, támogatója a német Gazdasági és Munkaügyi Minisztérium - az üzleti folyamatok és elektronikus tranzakciók részét képező biztonság kérdése áll.

Az ISSE 2005 kiemelt témái: kapcsolt azonosítási technológiák, mobil-, vezeték nélküli és beágyazott biztonság, webszolgáltatások, biometria, magánszféra, adatvédelem és kibertér-szabályozás, eID és e-egészség, kockázatkezelés, megfelelés és szabályozás, információbiztonsági menedzsment és szervezetközi biztonság.

A rendezvény visszaigazolt vezérszónokai: Howard Schmidt, a Fehér Ház korábbi informatikai biztonsági tanácsadója, Andrea Pirotti, az ENISA ügyvezető igazgatója, Fabio Colasanti, az Európai Bizottság Információs Társadalom Főigazgatóságának vezetője és Ross Anderson, Biztonságtudományok Professzora, a Cambridge-i Egyetem munkatársa. A konferenciát magyar részről Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter nyitja meg, majd az esemény második napján, 2005. szeptember 28-án délelőtt magyar szekció kerül megrendezésre. A konferenciához kapcsolódóan 2005. szeptember 26-án és 30-án az ENISA igazgatótanácsi és munkacsoporti üléseire kerül sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!