SG.hu

Az Apple bemutatta az iTunes 5-öt

A Apple kiadta az iTunes digitális zenetár-szoftver legújabb frissítését, mely számos új szolgáltatást és új stílusú felhasználói felületet kínál.

Az iTunes 5 változat Spotlight-alapú kereső mezőt is tartalmaz, melynek segítségével sokkal könnyebben lehet a dalokat megtalálni, új Smart Shuffle keverő szolgáltatást, mellyel a véletlenszerű lejátszás is befolyásolható; illetve Windows-felhasználók számára lehetővé teszi Outlook naptáraik és címlistáik szinkronizálását az iPod lejátszókkal. "Az iTunes világszerte a legjobb digitális zenetár-program hírében áll" - mondta Steve Jobs, az Apple elnöke. "Kedvenc zenei szoftverünket folyamatosan fejlesztjük és olyan innovatív új szolgáltatásokkal egészítjük ki, mint a Podcast adások kezelésének lehetősége vagy az intelligens keresés."

Az iTunes 5 új keresőmezője tetszőleges kulcsszavak alapján történő keresést tesz lehetővé a saját zenei gyűjteményben, de akár az iTunes zeneboltban is. Lehetőség nyílik a játéklisták kényelmesebb kezelésére: akár mappákba is rendezhetők. Az új Smart Shuffle szolgáltatás pedig lehetővé teszi a véletlenszerű lejátszás befolyásolását, a sorrend szerkesztését, igazi partiélményt biztosítva.

Az iTunes Music Store Magyarországról egyelőre nem hozzáférhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BlackRose #4
    OK, szép, jó... csak nem értem miért zabál meg 40MB-ot (ne nállam nem számít 2GB RAM-al), amikor a WMP10 csak 15MB zabál... más kifogásom nincs... ez is csak azért, mert valamikor Steve Jobs akkorákat órdított, a fejlesztőkre, hogy lefaragjanak 1 másodpercet a boot-nál, hogy legendává vált.
  • Cat #3
    tény.
    70%-os piaci részesedése van az eladott zeneszámok tekintetében
  • DWz #2
    Ekkora kamut hogy lehet mar mondani?

    "Az iTunes világszerte a legjobb digitális zenetár-program hírében áll."
  • ac3 #1
    csunya lett az uj.... :(