SG.hu

Idén keleties Siesta hangulatot ölt a szigetes djuice stand

A főtámogató a kánikulának megfelelő forró hangulatról is gondoskodik az augusztus 10-től egy héten át tartó Szigeten.

A Pannon GSM nem pusztán szponzorként, hanem önálló programgazdaként is jelen lesz a Szigeten: a djuice Siesta táborhelye a keleti kényelem körülményei között kínálja fel a nyugati telekommunikáció legújabb szolgáltatását, a mobil szélessávon elérhető szórakoztató tartalmakat.

A Pannon GSM fiatalok körében sikeres szolgáltatásának, a djuice-nak a nevét viseli a Sziget Siesta táborhelye. A Siesta a rendezvény idején hűsölni, pihenni, frissülni vágyó tikkadt szigetlakókat várja a forróságban felüdülést biztosító italokkal, ételekkel - és a mobil szélessáv minden szórakoztató csodájával. A Siesta területén kipróbálható minden bravúros mobil szolgáltatás: a videotelefonálás, a gyors és jó minőségű zene-letöltés, vagy éppen a kedvenc videoklipek megtekintése; a Mobil szélessáv Sziget.hu internetes sátorban több mint száz számítógép várja a látogatókat. A Pannon GSM közvetlenül a Sziget nyitánya előtt felfedi, hogy milyen meglepetést nyújt ajándékként ifjú ügyfeleinek - előzetesen annyi árulható el, érdemes lesz képes üzenetet küldözgetni a Szigeten

Évek óta állandó programelem a Szigeten a Világzenei Nagyszínpad, amelynek programja - csakúgy, mint az utóbbi években - a Pannon GSM révén lesz ismét gazdag. Bizonyosan közönségsiker lesz például a kubai örömzenészek Buena Vista Social Club formációjából ezúttal fellépő trombitakirály, Manuel Mirabal koncertje. Biztosan sokan várják a Youssou N'Dour, The Klezmatics vagy Khaled fellépését is. Újít az idén a Pannon GSM annyiban is, hogy hozzájárult a Táncdalfesztivál Sátor programjának zökkenőmentes megszervezéséhez. Komár, Koós, Szűcs Judith, Solymos Tóni - s ami csak köréjük képzelhető színesíti a Pannon GSM Táncdalfesztivál Sátor hangulatát.

Melankólikusnak és tánczenének biztosan nem minősíthető a djuice Party Aréna dj-parádéja. A pörgős tempó híveinek táborhelyének programját szintén a Pannon GSM fiataloknak szóló márkájának támogatásával sikerült kiteljesíteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!