SG.hu

Huawei ADSL-modemeket vesz a Magyar Telekom

A Synergon leányvállalata egy keretszerződés alapján Huawei gyártású eszközöket szállít a Magyar Telekom részére.

Az egy évre szóló keretszerződés értéke hozzávetőlegesen 300 millió forint. A szerződés alapján a Fibex Kft. a Huawei legmodernebb szélessávú internethozzáférést biztosító ADSL-modemeit szállítja, melyek képesek az ADSL2 és ADSL2+ verziót is kezelni, így nagyobb adatsebességet biztosítanak és elérhetővé teszik a fizikailag távolabb lévő ügyfeleket is.

Az eszközök rendelkeznek az "utolsó lehelet" (Dying Gasp) funkcióval is, melynek felhasználónál felmerülő áramszünet esetén riasztást küldenek a szolgáltató központjába, ezáltal a társaság közleménye szerint jelentősen csökken az esetleges üzemzavarok okainak kivizsgálására fordított idő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • schimi #8
    Biztos jó cucc ez a Huawei, de én pont kifogtam egy "jó" példányt (MT800 tip). Irtóra melegszik, és a déli/délutáni órákban 2 percenként resetel.
    Persze, mire a fatávos ürge kiér, addigra megy mint a kisangyal :-/ De legalább ócó vót.
  • shabba #7
    Nagy valószínűséggel az ár döntő szempont amikor hosszútávú szerződéseket köt a fatáv. A kínaik meg képesek e téren brillírozni. Gondolom 1-2 dolcsival alá mentek a jelenlegi D-link ajánlatnak vagy azonos ár mellett a jobb specifikációkkal lettek befutók. A 300 milliós ár alapján ez egy hasonló 1 évre szóló 100ezer darabos szerződés lehet mint amit előzőleg a D-Link-kel kötöttek.
  • Hegyikecske #6
    "Huawei ADSL-modemeket.." ez olcsóbb ?:D

    #5: nem fogják amig a régi modem bírja a sávszélt nem kell lecserélni, max az új embereknek már olyat adnak
  • Pharaoh #5
    A Meglévőeket is lecserélik?
  • stinkydiver73 #4
    ha nem szólsz, akkor is észreveszik, hogy az egér elrágta a kábelt és jönnek megjavítani. De ha tudják, hogy áramszünet miatt nem megy, akkor le se ...
  • DW #3
    Hülyék ezek:D
  • Gabest #2
    Nem értem ezt az utsó lehelet funkciót. Tényleg lesznek olyanok, akiknek majd ügyfélszolgálat kell megmondja, hogy valami lecsapta a biztosítékot és azért nem tud netezni?
  • DW #1
    Hát, fantasztikus. Kérdés, hogy mikor lesz itt ADSL2 meg ADSL2+