SG.hu

Továbbra is a közbeszerzésben az Albacomp

Az Albacomp továbbra is kínál számítógépes eszközöket a központosított közbeszerzési megrendelői számára.

Szerződést kötött az Albacomp és a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság, melynek keretében a vállalat az állami normatíva kitöltéséig mennyiségi korlát nélkül, 2006 júniusáig szállíthat a központosított közbeszerzés résztvevőinek számítógépeket, noteszgépeket, szervereket és kapcsolódó szolgáltatásokat.

Az Albacomp 2006. június 3-ig továbbra is biztosítja központosított közbeszerzési megrendelői számára a számítógépes eszközök teljes termékválasztékát és a kapcsolódó szolgáltatásokat. Az Activa PC-k, noteszgépek és szerverek mellett HP és IBM termékek, illetve többfajta operációs rendszer érhető el a költségvetésből gazdálkodó intézmények számára. A vállalat az általa leszállított valamennyi számítástechnikai eszközre - típustól és gyártmánytól függően - 3 és 6 év közötti időtartamú, teljes körű helyszíni garanciát vállal. Az eszközök szerviz-támogatását a garancia időszakon túl is teljes körűen ellátja.

"Az Albacomp a központosított közbeszerzés legnagyobb beszállítója, ezért is fontos számunkra ez a szerződés" - nyilatkozta Deme Csaba, az Albacomp Rt. kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettese. "Nagy eredménynek könyveljük el, hogy újra beválasztottak bennünket a beszállítók közé, és ismét meg tudtunk felelni az egyre szigorúbb követelményeknek" - tette hozzá Deme Csaba.

A vállalat forgalmának 50%-a érkezik a közigazgatásból, ennek jelentős része pedig a központosított közbeszerzésből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!