SG.hu

SMS-ben fizethető az interneten megkötött utasbiztosítás

A QBE Atlasz biztosító és a T‑Mobile közös fejlesztésének köszönhetően az interneten keresztül megkötött utasbiztosítás díja SMS-ben mobiltelefonnal is kifizethető.

Külföldön érték a biztonság, hiszen megfelelő biztosítás hiányában a legkisebb probléma esetén is komoly nem várt kiadásokkal számolhat az utazó. A vállalatok véleménye szerint eddig sokan idő hiányában vagy kényelemből nem gondoskodtak a biztonságról. Mostantól azonban a T‑Mobile és a QBE Atlasz legújabb szolgáltatásával hosszas utánajárás nélkül, alig néhány perc alatt, akár közvetlenül az utazás előtt egyszerűen megköthető és megvásárolható a szükséges utasbiztosítás.

Az ország legnagyobb mobilszolgáltatójának ügyfelei május 6-tól a QBE Atlasz honlapján a szükséges fontosabb adatok megadásával kezdeményezhetik utasbiztosításuk megkötését. Az adatok rögzítését és a megrendelést követően a megadott mobilszámra érkező SMS tájékoztat a vásárlás részleteiről. Meghatározott összeg alatt az erre küldött bármilyen válaszüzenettel, az összeghatár felett a vásárlási kóddal erősítheti meg a díj kiegyenlítését.

A T‑Mobile ügyfelei a biztosítást havi előfizetéses ügyfélként havi számlájukkal utólag, Domino kártyásként vagy a lehetséges limit átlépése esetén előre feltölthető m-com egyenlegükkel fizethetik ki. A kötvény megvásárlását ezt követően SMS igazolja vissza és szintén rövid szöveges üzenetben érkezik a kötvényszám. A kötvény az utazás során a kijelölt magyarországi határátkelőhelyeken - az utazás megkezdéséig, legkésőbb az SMS értesítést követő 15 napon belül - az átvétellel érvényesíthető. A kötvény átvehető továbbá Ferihegy 2/B terminálján és West Endben található IBUSZ irodában is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!