MTI

IT 2005 - állami szerepvállalás a versenyképességért

Az IT 2005 szakmai konferencián három miniszter és több mint 100 előadó válaszol arra a kérdésre, hogy az állam és a vállalkozások hogyan tudják az informatikai fejlesztéseket a nemzetgazdaság illetve saját vállalkozásaik versenyképességének szolgálatába állítani.

Az Egerben április 12-én és 13-án megrendezendő konferencián a résztvevők egyebek mellett megvitatják azt is, hogy az IT-szerepe a versenyképesség növelésében csak üres szlogen, vagy valóban szolgálhatja a hatékonyságot? Ha igen, akkor mit kell tennie és mit nem szabad tennie az államnak, illetve a vállalatoknak? A felvetésekre a résztvevők nemcsak a felhasználók és a szállítók válaszait várják, hanem több, e szempontból kulcspozícióban lévő kormánytag, így Kóka János gazdasági és közlekedési, illetve Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszterét is.

Az Európai Terv második operatív programja kapcsán pedig Baráth Etele, az európai ügyekért felelős tárca nélküli miniszter véleményét is hallhatják a konferencián részt vevők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!