SG.hu

A TELE2 tv-szolgáltatást indít 3G mobilokon

A TELE2 bejelentette, hogy a világon elsőként ingyenes televíziós szolgáltatást indított 3G-s mobiltelefonnal rendelkezők számára.

A mobilokon a vállalat tv-csatornája, a Tango tv fogható. A társaság luxemburgi fejlesztési központja - mely a különböző kommunikációs formák és területek összekapcsolásáért felelős - a televíziós megoldás mellé egy hasonlóképpen működő internet rádiót is kifejlesztett, Sunshine Radio Luxemburg néven. A szolgáltatások minden ügyfél számára elérhetőek a T.TVMobile új wapoldalán.

"A 3G-s tv elindításával, a TELE2 azt bizonyítja, hogy a mobiltechnológiai fejlesztések terén vezető szerepet tölt be. Reméljük, hogy a szolgáltatás fejlődését folyamatosan figyelve többet tudunk meg ügyfeleink felhasználási szokásairól, és a tapasztalatokat később sikeresen tudjuk alkalmazni más mobilpiacainkon is" - nyilatkozta Lars-Johan Jarnheimer, a TELE2 vezérigazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ropi21 #4
    és akkor majd nézheted 200*150 pixelen győzikét minden hétfő este :))
  • Hegyikecske #3
    Jah a saját jó kis reklámadóját :) majd akkor fog érdekelni ha rtlklubot tok mobilon nézni (igaz erre volt ígéret asszem a pgsmtöl)vagy tv2t...
  • klastrom #2
    De nem ám...
    Ez még mindig Magyarország...
  • akyyy #1
    Akkor most az én N6230-asamon tudok ingyen filmet nézni a Tele2-nek köszönhetően? vagy magyarországon nem igy van?