SG.hu

Megháromszorozta uniós eladásait az Albacomp

Az idén 20 éves Albacomp 2004-ben több mint 10 000 darab PC-t értékesített az Európai Unióban. Az Albacomp termékeit a kontinens legnagyobb elektronikai cikkeket forgalmazó kiskereskedelmi lánca, az Európában több mint 400 értékesítési ponton árusító Dixons Group forgalmazza.

Az Albacomp 2002-ben lett a Dixons Group direkt beszállítója. A székesfehérvári cég az előző évhez képest 2004-ben megháromszorozta PC-eladásait az Európai Unióban. A vállalat exportból származó árbevétele meghaladta a 700 millió forintot, ami több mint duplája a 2003. évi eredménynek. Bár az EU-s piacokon még élesebb a verseny, az cég külföldről is pozitív visszajelzéseket kap: termékeit az Európai Unióban is jó minőségűeknek tartják, melyeknél nagyon alacsony a meghibásodási arány.

"Az Európai Unióban a kiváló minőség és a versenyképes ár alapkövetelmény, tehát igen nehéz érvényesülni ezen a piacon. A Dixons együttműködésben a versenytársakkal szemben az Albacomp legnagyobb előnye az, hogy kifogástalan minőség és kiváló ár-érték arány mellett is rugalmasan, jó határidőkre tud szállítani" - mondta el Deme Csaba az társaság kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettese. "Bízunk abban, hogy idén tovább tudjuk bővíteni együttműködésünket, és a Dixons révén még több európai unióbeli ország ismerheti meg az Albacomp márkát" - tette hozzá Deme Csaba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pemga #2
    Mikor is jár le a börtönbüntetés? :)
  • ZsoltiMC #1
    Csak így tovább.