SG.hu

A Microsoft elcsábítaná a PeopleSoft volt ügyfeleit

A Microsoft bejelentette, hogy új migrációs programot indít azon vállalatok számára, amelyek a PeopleSoft World (korábban J.D. Edwards), a PeopleSoft EnterpriseOne (korábban J.D. Edwards) vagy a PeopleSoft Enterprise rendszert használják.

A sajtóközlemény szerint a migrációs program célja, hogy megoldást nyújtson a PeopleSoft ügyfelei és partnerei számára a vállalat Oracle által történt felvásárlása következtében kialakult bizonytalan helyzetben, azaz a cég alkalmat lát arra, hogy növelje a területen lévő piaci részesedését. A migrációs program magában foglalja az átállást elősegítő technológiákat, a Microsoft Business Solutions szoftverekre való átállás költségeire vonatkozó engedményes ajánlatot, valamint stratégiai útmutatást a Microsoft vállalatirányítási alkalmazásaira történő hatékony átálláshoz.

A migrációs program a Microsoft Business Solutions üzletágának mind a négy vállalatirányítási alkalmazására érvényes, a cég azonban azt ajánlja, hogy akik eddig a PeopleSoft World és a PeopleSoft EnterpriseOne rendszert használták, azok a Microsoft Axapta rendszerre, míg azok az egyesült államokbeli és kanadai vállalatok, amelyek a PeopleSoft Enterprise rendszert használták, a Microsoft Great Plains rendszerre való áttérést vegyék fontolóra. Emellett a Navision és a Solomon rendszerek iránt érdeklődő vállalatok is kihasználhatják a program nyújtotta előnyöket. A migrációs program a PeopleSoft-technológiára specializálódott üzleti partnerek számára is biztosít áttérési lehetőséget.

"Az eddig PeopleSoft-technológiát alkalmazó vállalatok hamarosan problémákkal szembesülhetnek. Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a legjobb alternatívát biztosítsuk nekik a továbblépéshez" - mondta Doug Burgum, a Microsoft alelnöke.

A Microsoft alkalmazásaira való átállást segítő kezdeményezés vonzó pénzügyi konstrukciót kínál a PeopleSoft-ügyfelek számára: többek között 25% kedvezményt a licenszdíjból, és 25% kedvezményt a Business Solutions Support and Enhancement program első éves díjából. A kedvezményekkel azok élhetnek, akik legkésőbb 2005. június 22-ig megrendelik valamelyik alkalmazás licenszét. A társaság emellett az átállás megtervezését segítő útmutatókkal, valamint az átállás idejét lerövidítő adatmigrációs eszközökkel segíti a vállalatokat. A program keretében a PeopleSoft-migrációra specializálódott rendszerintegrátorok tapasztalatainak, valamint a PeopleSoft alkalmazások konvertálásában jártas technikai szakértők ismereteinek kiaknázására is lehetőség nyílik, akik segítséget nyújthatnak a vállalatok értékesítési tanácsadóinak az átképzésében.

A migrációs program a Microsoft partnereken keresztül az egész világon elérhető. Magyarországon a Microsoft Axapta és Microsoft Navision rendszerekre történhet meg az átállás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wilddog #2
    A M$ bárkinek az ügyfelét elcsábítaná.
  • Dinosaur #1
    Bill bácsi jól nyomja a témát.