SG.hu

9,2 százalékkal nőtt a Canon nyeresége

A Canon a mai napon bejelentette, hogy a 2004-es harmadik negyedéves nettó értékesítési eredménye elérte a 838,8 milliárd jent (6119 millió euró), amely 9,2 százalékos növekedést jelent a 2003-as pénzügyi év harmadik negyedéves eredményéhez képest.

A Canon harmadik negyedéves nettó árbevétele elérte a 101,8 milliárd jent (743 millió euró), amely jelentős, 39,4 százalékos emelkedést jelent a tavalyi év hasonló időszakához képest. Az egy részvényre eső nyereség 114,79 jen (0,84 euró) volt.

"A Canon - a tavalyi év harmadik negyedéves eredményéhez viszonyított - nettó értékesítési eredmény növekedése elérte a 9,2 százalékot. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy jelentősen meghaladták várakozásainkat a monokróm és a színes lézernyomtatók terén elért értékesítési eredmények. Emellett továbbra is dinamikusan növekvő nettó értékesítési eredményeket értünk el a félvezető termékek, a digitális fényképezőgépek és a színes fénymásolók piacán" - mondta Toshizo Tanaka, a Canon Inc. pénzügyi központjának ügyvezetője.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!