Rónai György

Négy új Bluetooth headset a Motorolától

A HS850 és HS805 hosszú rendelkezésre állási idővel és beépített visszhang-szűréssel rendelkezik, míg a HS830 nyakláncként is hordható, a HF800 pedig lényegében egy vezetéknélküli kihangosító. A cég ezeken kívül néhány USB adaptert is piacra dob, amelyek a régebbi készülékeken valósítják meg a Bluetooth támogatást.

A HS850-et a HS810-ből fejlesztették tovább. A javított változat hosszabb ideig képes működni egy feltöltéssel, és a gyártó szerint hangminősége is jobb, a beépített visszhang-szűrő segítségével pedig a beszélgetés tisztább lehet, mint eddig valaha.

A HS805 könnyű, kis méretű szörfdeszka alakú headset, ami a fenti technológiák mellett zajszűrést, és egy külön, multifunkciós gombot is kapott, amivel egyszerűen kezelhetőek a beérkező hívások. Az AAA elem 22 óra beszélgetési időt tesz lehetővé.

A HS830 divateszköz is lehetne. A Motorola új stílus-koncepciója valójában egy nyaklánc szerű headset, amely az előbbiekhez hasonlóan modern technológiákat vonultat fel. Az egység 5 óra beszélgetési időt tesz lehetővé, és sisak-változatban is elérhető. A Wireless Helmet Headset HS830 kifejezetten a motorosok számára készült.

A Motorola Wireless Speaker HF800 egy klasszikus kihangosító. Az előzőekhez hasonlóan természetesen ez is Bluetooth eszköz, és várhatóan a negyedik negyedévtől lesz kapható.

Aki fel szeretné javítani egy kicsit a telefonját, azoknak a Motorola bejelentett néhány USB Bluetooth adaptert is. Ezek kompatibilisek a legtöbb PC-vel és Bluetooth készülékkel, tehát könnyű adatátvitelt tesznek lehetővé. Ugyancsak elérhető a Mobile PhoneTools v 3.0 szoftver, amely a mobil és a PC közötti szinkronizációt teszi lehetővé amellett, hogy csengőhangokat, képernyővédőket, zenéket, és képeket is letölthetünk vele a telefonunkra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • M@TriX #3
    nekem ez tetszik, mivel sztereo és nem headsetnek, hanem fülhallgatónak néz ki, sajnos 50k az ára :( ;)
  • Gear #2
    Mért nem lehetnek ezek a bluetoth headsetek kisebbek/kecsesebbek? Az ember fél fejét takarja.
  • Mr_Rob #1
    Árakról nincs még info?