SG.hu

Már az interneten is vehetünk nemzetközi buszjegyet

[Menedzsmentfórum] Egy új szolgáltatás segítségével már interneten keresztül, bankkártyával is lehet fizetni a Volánbusz nemzetközi járataira érvényes menetjegyért.

A közlekedési társaság a fapados légi járatok erősödő konkurenciájára ad ily módon választ. A menetrendszerinti autóbuszközlekedésben végbemenő változásokra a Volánbusz offenzív piacpolitikával és az utas-kiszolgálás színvonalának emelésével kíván reagálni. Nyugat-Európában már régóta sikeresen üzemel az internetes jegyvásárlás intézménye, a magyar társaság ennek megfelelően az új szolgáltatástól piaci pozíciói bővítését, vezető szerepének megtartását reméli a közúti közforgalmú személyszállítási piacon.

Az utasok az internetes menetjegyeket jelenleg még csak budapesti felszállással vásárolhatják meg. Az internetes értékesítési csatorna beindulásával párhuzamosan azonban új, kedvezményes árakat is bevezettek. A közlekedés üzleti szereplői - elsősorban a diszkont légitársaságok sikereit alapul véve - egyre inkább stratégiájuk középpontjába helyezik az internetes értékesítést. Mindez Magyarországon is meghozta azt a régóta várt áttörést, aminek eredményeként egyre többen kezdték el használni bankkártyájukat az interneten. Az elmúlt év azt bizonyította, hogy óriási fejlődés előtt áll ez a piac.

A szolgáltatás hátterét biztosító Inter-Európa Bank kiemelt jelentőséget tulajdonít annak, hogy ismét egy újabb piaci szegmens és annak egyik legfontosabb szereplője lépett be az elektronikus kereskedelem piacára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mike #2
    látom, ez rajtam kivül nem hozott lázba senkit :))
  • Mike #1
    juj de jó, enélkül nem volt teljes az életem!