SG.hu

Informatikai pályázatot hirdet a Szabó Ervin Könyvtár

"Jövő a jelenben" címmel hirdet informatikai pályázatot a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár.

A 100 éves Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és a könyvtári informatikai megoldások terén piacvezető cég, az e-Corvina Informatikai Szolgáltató Kft. a Könyvtár száz éves fennállásának évfordulója alkalmából pályázatot hirdet a legnagyobb létszámú olvasói csoport, a diákság körében, a könyvtári szolgáltatások és informatikai fejlesztések elősegítésére.

A pályázat célja, hogy az informatikai lehetőségek felhasználásával a könyvtárt használók olyan, a könyvtárak működése tekintetében valóban újszerű kezdeményezésekre adjanak ötletet, amelyek növelik az olvasói elégedettséget, hozzájárulnak a könyvtári szolgáltatások bővüléséhez, sokrétűbb kihasználásához és a szélesebb körben való elterjedéséhez. A pályázat keretében ötleteket nemcsak a hagyományos könyvtári funkciók megújítása és kiterjesztése tekintetében várunk, hanem olyan elképzeléseket is örömmel veszünk, amelyekkel a civil társadalom rétegeit és szegmenseit képesek elérni a könyvtári szolgáltatások segítségével.

Az elkészült pályázatok beadási határideje: 2004. október 4. A pályázatokat egy 3 tagú, könyvtárosokból és informatikusokból álló testület fogja elbírálni. Az értékelési szempontok: a pályázat eredetisége, a könyvtár és olvasói számára biztosított előnyök, és a felhasználói kör nagysága. A legjobb pályamunkák pénzjutalomban is részesülnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!