SG.hu

November 1-jén jön a kisebb PS2

A kisebb méretű PlayStation 2 november 1-től lesz elérhető Európában - jelentette be Sony Computer Entertainment Europe (SCEE).

Bár az új modell megőrizte elődje funkcionális sokszínűségét és formavilágát, belső terének újratervezése egy sokkal kisebb és könnyebb konzolt eredményezett. A változtatásoknak köszönhetően a belső tér mérete 75%-kal kisebbre, súlya felére, míg a konzol szélessége harmadára csökkent, ráadásul integrált Ethernet porttal is ellátták. A megújult külsőhöz új játékok is tartoznak, melyek a karácsonyi időszakban fognak megjelenni. Még az idén piacra kerül a Gran Turismo 4, a Getaway: Black Monday, a Singstar Party, EyeToy Play: 2, valamint a Killzone. Ezeken felül még több mint 150 PlayStation 2 játék kiadása várható.






"Ez a teljesen újragondolt, hálózatkész konzol jeles bizonyítéka annak az innovatív gondolkodásnak és formatervezési érzéknek, mely a PlayStation-t a világ legsikeresebb és legkedveltebb játékkonzolává tette. Biztosak vagyunk abban, hogy a felhasználó barát ár, a karácsony előtti játék premierek és az új PlayStation 2 model a vásárlók új generációját is felbátorítják arra, hogy megtapasztalják a PlayStation világát" - nyilatkozta David Reeves az SCEE Elnöke, az új modell bemutatása kapcsán.

A PlayStation 2 2000 novemberi megjelenése óta 24 millió konzolt értékesítettek a PAL területeken, a megújult külső és az augusztusi árcsökkentés együttes hatására további forgalomnövekedésre számít a cég.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dzson #1
    "Kellnekem" kategória. Bár a felültöltős rendszer elég izé, de csak helyigény szempontjából - nem lehet besuvasztani a hifi állványra, kell neki hely a kinyitáshoz. Igy nem nagyon látom a méretcsökkenés előnyét. Viszont jobban lehet a fejet tisztogatni szükség esetén, amiért eddig el kellett vinni szervizbe, ha nem akarta az ember szétszedni otthon. Látom a tápot is kiszedték (-1 ventilátor), olyan mint amit a PSOne-val tettek anno.