SG.hu

Vezeték nélküli, hordozható hangszórókat mutatott be a Sony

A Sony új, hordozható, vezeték nélküli hangsugárzói - az SRS-X2 és az SRS-X3 - egyaránt alkalmasak bel- és kültéri használatra, könnyű és kompakt kialakításuknak köszönhetően.

A cég közleménye szerint a Sony vezeték nélküli hangsugárzói ideális megoldást nyújtanak ahhoz, hogy kényelmesen hallgathassunk zenét mobil készülékről. Az eszközöket Bluetooth kapcsolaton át lehet csatlakoztatni, de ha a mobil eszköz NFC csatlakozásra is képes, akkor csak a hangsugárzó tetejéhez kell helyezni a telefont vagy táblagépet, és egy érintésre élvezhetjük a zenét.

A sajtóanyag szerint az SRS-X3 bármilyen telefonhoz, táblagéphez vagy mobil készülékhez csatlakoztatható, a megfelelő hangnyomást pedig a 20W teljesítményre képes aktív hangszórók biztosítják. A hangsugárzóba beépített, újratölthető akkumulátor akár 7 órán keresztül is bírja, és könnyedén feltölthető egy USB kábel segítségével. Az AC tápegységgel és micro USB adapterrel pedig még gyorsabban tehetjük meg ugyanezt. Az egyszerű vezeték nélküli streamelés Bluetooth és NFC technológia révén történik, mely megfelelő alapot nyújt a telefonhívások kihangosításához is.


SRS-X2

Az SRS-X2 elég kicsi, hogy elférjen a kézben, de a Clear Audio+ technológia és a hangzásmód választás ebben a készülékben is megtalálható. A vezeték nélküli zenehallgatást szintén Bluetooth technológia segíti. A hangsugárzóba épített akkumulátor 5 órán keresztül használható. Tökéletes választás, ha ki akarja vinni a kertbe, egy fesztiválra vagy csak pihenni a parkba. Az új SRS-X3 és az SRS-X2 2014 júliusától érhető el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!