SG.hu

Telefonszolgáltatást indított az Externet is

A szolgáltatás a Matáv körzeteiben helyi hívások, belföldi távhívások, a mobil-szolgáltatók, valamint a nemzetközi hívások viszonylatában biztosítja a kedvezményes hívások lehetőségét.

Az Externet is elindította kedvezményes telefonszolgáltatását Xphone néven. "Az Xphone a választás lehetőségét biztosítja ügyfeleinknek. A törvényi szabályozás ma már mindenkinek lehetővé teszi a telefonszolgáltatója szabad megválasztását. Cégünk ezt a lehetőséget mérsékelt percdíjakkal és kedvező szerződéses feltételekkel támogatja. A termék kialakításakor kiemelten kezeltük az üzleti fogyasztók igényeit, az Xphone csúcsidőben, vagyis az üzleti célú telefonok fő idején is igen kedvező díjakat kínál. Ügyfeleinkkel határozatlan idejű szerződést kötünk és nem kérünk belépési díjat." - Hegyes Zoltán, az Externet Kft. ügyvezető igazgatója.

A szerződéskötést követően az ügyintézést a cég végzi, vagyis az ügyfél meglévő készülékei és (üzleti előfizető esetén) telefonközpontjai semmiféle beállítást, beavatkozást nem igényelnek. Nincs előhívó szám: az ügyféltől indított hívások a szerződés szerinti relációkban már automatikusan az Xphone-on keresztül futnak. A használathoz nem szükséges további eszközöket vásárolni.

Az Xphone-t webszolgáltatás is kiegészíti: egyrészt egy mindenki által látogatható weboldalt www.xphone.hu címen, másrészt minden szerződött ügyfél egy személyre szabott webfelületen díjmentesen tekintheti meg az aktuális egyenlegét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!