Rónai György

Olympus Mju mini DIGITAL

A cég az októberben megjelenő új kompakt fényképezőgéppel kifejezetten a stílusos megjelenést szem előtt tartókat célozta meg. A 4 MP-es digitális gép hat színben (ezüst, fehér, fekete, kék, piros, és narancssárga) lesz kapható.

Az új Mju lényegében minden, csak nem hagyományos dizájnnal készült fényképezőgép. Az új külső friss gondolkodást sugall, és technológiai téren sem elmaradott. A külső fém burkolatot egyetlen lemezből készítik, ami folyamatos, finom vonalvezetésű külső idomokat eredményezett. A külső lencsevédő sapka is a burkolaton belülre távozik a kamera bekapcsolásakor.


Olympus Mju mini Digital

A fényképező 4 megapixeles, és az Olympus TruePic TURBO képfeldolgozó processzorát kapta meg. Ennek tetejébe az optikájában három aszférikus lencse található, hogy a mindössze 2x-es optikai zoom (f3.5-4.9), valamint a kompakt lencse és a relatíve sok megapixel között is meglegyen a kellő egyensúly.

A kompakt gép kijelzője sem kevésbé modern, egy 1,8 inches átlójú, 134 ezer pixeles szélesvásznú TFT kijelzőt kapott, amely a hagyományos kijelzőknél háromszor nagyobb kontrasztú. Ezáltal a gyártó szerint sokkal élesebb, világosabb, és színgazdagabb formában jeleníti meg képeinket, még extrém fényviszonyok között is. A kijelző függőlegesen, és vízszintesen is 160°-os szögből látható.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

Videót is rögzíthetünk vele, akár hanggal együtt is, és még a felvétel ideje sincs limitálva. Az egyetlen korlátot maximum xD kártyánk mérete jelenti, egy 512 MB-osra például akár 20 perc is rögzíthető. Az opcionálisan kapható védőtok által pedig három méteres mélységig víz alatt is fotózhatunk vele.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!