SG.hu

Két új projektort adott ki az Epson

Az EPSON piacra dobta két új High-End XGA projektorát: az EPSON EMP-830 és az EPSON EMP-835 modellt.

A két új projektor a gyorsösszeállítás funkció segítségével teljesen automatikusan, a fáradságos beállítást és összeszerelést megtakarítva, kevesebb mint 20 másodperc alatt már vetíteni is tud. Mindkét projektor könnyedén integrálható a LAN-hálózatokba és számítógép nélkül is működtethetők. Az EMP-835 vezeték nélküli hálózatokra is csatlakoztatható, ráadásul az IEEE802.11g szabványnak megfelelően az elérhető leggyorsabb LAN-kapcsolaton keresztül.

Klikk ide!
Epson EMP-830 - klikk a képre a nagyobb változathoz

Ha a helyiségben rendelkezésre áll egy LAN- vagy egy WLAN-hálózat, akkor az EasyMP rendszerrel felszerelt projektorok könnyen rácsatlakoztathatók a hálózatra, vezérelhetők azon keresztül és a vetítők adatokat is képesek fogadni a hálózatról. A kivetítőket nem szükséges közvetlenül számítógéphez csatlakoztatni. A wireless kapcsolat védelmét a vezető biztonsági protokollok, a WEP, a WPA (TKIP) és a LEAP biztosítják. A vezetéknélküli kapcsolat kiváló sebességéért pedig az IEEE802.11g WLAN-szabvány felel, ami max. 54 Mbit/s adatátviteli sebességet tesz lehetővé. Az USB- és a PCMCIA interfészekkel időt és fáradságot takaríthatunk meg: az ezeken az interfészeken keresztül biztosított PowerPoint vagy mpeg2 fájlformátumú bemutatók és filmek közvetlenül lejátszhatók a projektorokkal.

Az XGA-felbontás (1024 x 768) és a 600:1 kontrasztarány segítségével az új kivetítők kiváló képminőséget nyújtanak, és a 3.000 ANSI Lumen fényerőnek köszönhetően a vetített kép minősége a világos helyiségekben történő vetítéskor is nézhető, amit ötfajta vetítési mód egészít ki.

Klikk ide!
Epson EMP-835 - klikk a képre a nagyobb változathoz

A projektorokhoz az USB- vagy PCMCIA interfészen keresztül közvetlenül csatlakoztathatóak külső adattároló egységek, ezáltal lehetővé válik bemutatók és filmek hálózaton kívüli valamint számítógép igénybevétele nélküli lejátszása. A beépített hangszórók, az 1,6-szoros zoom, az automatikus trapéztorzítás (keystone) korrekció, a jelszavas védelem, az integrált URL-mutató (pointer), valamint számos további jellemző segítségével ideális megoldást jelentenek azoknak a felhasználónak, akiknek irodájukban, a konferenciákon, szemináriumokon és az értékesítési tevékenységük során jóminőségű mobil megoldásokra van szükségük.

Az EMP-830 és az EMP-835 3690 ill. 3890 eurós áron lesz kapható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!