SG.hu

Ingyenes internet és online játékok a Budapest Plázson

Ingyenes internetezés, online játékok, strandfotózás, élő olimpiai közvetítés óriás kivetítőn, egykori olimpikonok társaságában, gyerekcsatornák gyerekprogramjai a Budapest Plázson.

A Margit-hídtól a Dráva utcai lehajtóig másfél kilométer hosszú rendezvényterületen öt zónát különböztetnek meg a programok szerint. A Sport Plázsra látogatók a UPC Olimpiai Sátorban 2004. augusztus 13. és 29. között óriás kivetítőn folyamatosan nyomon követhetik az olimpiai élő közvetítést, így biztosak lehetnek abban, hogy a Plázson sem maradnak le a legfontosabb küzdelmekről. A cég a Eurosporttal közösen volt olimpiai bajnokokat is vendégül lát a sátorban, akikkel a nézők együtt izgulhatják végig az aktuális olimpiai eseményeket. Az olimpiai alatt lesz chello olimpiai toto is, melyen bárki naponta tippelhet a nyertesekre, értékes ajándékokért.

A UPC Olimpiai Sátorban - mely a legnagyobb méretű az egész Plázs területén - folyamatosan ingyen lehet internetezi 30 számítógépen, chello szélessávú kapcsolattal. Az online játékok kedvelői a sátor játéksarkában kipróbálhatják a nemrég megújult chello Arena szerver stratégiai játékait, melyet az Elektronic Arts fejlesztett ki. A játszani vágyók akár az online játékban világbajnokságot nyert magyar csapat tagjait is kihívhatják itt egy izgalmas küzdelemre. A programok mellett a kikapcsolódást chello koktéllal, napellenzőkkel, napágyakkal, napernyőkkel és emailen továbbküldhető ingyenes strandfotókkal és kényeztető napvédővel is segítik majd.

A Junior Plázson hetente más-más gyermekcsatorna kínál programokat. Augusztus 10-14-ig Nickelodeon footbag bajnokság lesz naponta du. 3-6 óra között. A játékban résztvevők ajándékot kapnak. Emellett óránként lesz Nickelodeon Kvíz is. Augusztus 20. és 22. között Cartoon Network versenyek és kvíz várják a gyerekeket a csatorna népszerű figurái mellett. Augusztus 23. és 29 között lesz Fox Kids rajverseny és lufifújó verseny és kvíz. Augusztus 23-án és 25-én pedig a Gyermek Színpadon a FoxKid jóvoltából fellép Lakner Bácsi Gyermekszínháza.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!