Rónai György

Motorola RAZR V3: ultravékony, összecsukható mobiltelefon

A Motorola bejelentette legújabb csúcsmobilját, a fém burkolatú ultravékony RAZR V3 flipes telefont. Csúcsminőségű alumínium, belső antenna, kémiai úton maratott billentyűzet, és mindez csupán 13,9 mm vastagságban. Természetesen a csúcstechnológiás külső, ennek megfelelő belsőt is rejt...

A Motorola legújabb telefonjával fényképezhetünk, MP3-at tud tud lejátszani, ráadásul a beszélgetést is ki tudja hangosítani. Támogatja a Java játékokat, és web böngésző is található benne. Nagy színmélységű kijelzője 5,5 centis képátlójú, és a játékok számára még 3D-s grafikus megjelenítésre is képes. Természetesen a Bluetooth sem hiányzik róla, a billentyűzete pedig kék háttérvilágítású.


A vállalat elnöke szerint a RAZR V3 folytatja a tendenciát, mely szerint a cég mindig élen jár a forradalmi újdonságok bevezetésében. Az újdonság valóban szemet gyönyörködtető csúcstechnológiás telefon, és ezek közül is leginkább az első szempontból volt eddig némileg hátrányban a Motorola.


"A RAZR V3-mal a Motorola valóban a piac legszebb készülékét alkotta meg. A legtöbb ember számára amikor választanak a mobiltelefonok közül a külső megjelenés a legfontosabb szempont és a V3 valóban attraktív ajánlat ilyen szempontból" - mondta el Matt Hatton, a Yankee Group elemzője. "Kombináljuk csak ezt a telefont a tőle elvárható funkcionalitással, és máris egy csúcsmobilt kapunk, amellyel a Motorola nyerő lapot tart a kezében."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)