SG.hu

Különleges olimpiai lobogót készített a Xerox

A 2004. évi nyári Olimpiai Játékok támogatása örömére és a csapatszellem görögországi bemutatása céljából a Xerox egy hatalmas, hat emeletet betakaró lobogót készített a cég 60 országban tevékenykedő 27 000 alkalmazottjának fotóiból.

A mozaikon az olimpiai játékok hazatérését üdvözlő "Welcome Home" (Isten hozott itthon!) üzenet olvasható angolul és görögül. Az ősz végéig látható lobogó a Xerox athéni irodaépületének három oldalát szinte teljesen beborítja.

"Az Olimpia az embereket a világ minden részén összekötő csapatszellemet és büszkeséget szimbolizálja" - nyilatkozta Diane McGarry, a Xerox marketingvezetője, majd hozzátette: "A dolgozók képeiből álló montázs az Olimpiái Játékok alapeszméjét, az egységet hivatott kifejezni. Az egység eszméje cégünk sikerében és üzleti gyakorlatában egyaránt kulcsfontosságú."

Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz

Másodszor kerül sor arra, hogy a Xerox olimpiai szponzori tevékenységét dolgozóinak mozaikképével ünnepli. Az első lobogót, amely 59 ország 17 000 Xerox-alkalmazottjának fotóiból készült, a 2002-es téli olimpia alatt, Salt Lake Cityben avatták fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • [HUN]PAStheLoD #1
    azthittem a nagyobb változaton látszanak azok a fotók is :]]]