SG.hu

Az Apple bemutatta az új iPod zenelejátszót

A negyedik gernerációs iPod tartalmazza a Click Wheel technológiát és akár 12 órányi folyamatos zenelejátszást is lehetővé tesz megnövelt kapacitású akkumulátorával.

Az Apple bemutatta a világelső digitális, hordozható zenelejátszó, az iPod negyedik generációját, mely tartalmazza az iPod mini modellekből már ismert, érintésérzékeny Click Wheel technológiát, és rajta az öt nyomógombot a könnyű egykezes navigáció érdekében. Az új iPod megnövelt kapacitású akkumulátora akár 12 órányi zenelejátszást is lehetővé tesz. A Shuffle Songs egy új elem a főmenüben, amely azonnali hozzáférést kínál a zenehallgatás igzalmas, új módjához.

"A világ legjobb digitális zenelejátszója most még jobb lett" - mondta Steve Jobs, az Apple elnök-vezérigazgatója. "Minden egyben van, méghozzá kisebb méretben. Akár 10 ezer zeneszám is lehet a zsebében az új iPod lejátszóval."

"A digitális szórakoztatás ismét fejlődött" - mondta Carly Fiorina. "Az új, elképesztő zenehallgatási élményt nyújtó negyedik generációs iPod készüléknek köszönhetően, mely csodálatos élményt nyújt a felhasználóknak."

Az iPod együttműködik a szabadalmaztatott Auto-Sync technológiával, mely automatikusan tölt le egy teljes digitális zenekönyvtárat az iPod tárába, és naprakészen tartja, ha csatlakoztatjuk egy Mac géphez vagy Windows-alapú PC-hez FireWire vagy USB segítségével, így másodpercenként két zeneszám kerülhet az iPod zenekönyvtárába.

Az iPod használatához FireWire kapuval épített Mac gépre van szükség, Mac OS X 10.1.5 vagy későbbi változattal vagy egy Windows PC-re FireWire vagy USB kapuval. Az új iPod modellek már megrendelhetők a magyarországi viszonteladóknál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cSuwwi #2
    azt inkább ne akard tudni...
  • [HUN]PAStheLoD #1
    az ára :/