SG.hu

Az amerikai főnökök számára már csak az internet létezik

[Menedzsmentfórum] Az elfoglalt amerikai felsővezetők számára az elsőszámú hírforrássá vált az internet, az online média ezzel minden más csatornát messze maga mögé utasít.

A Harris Interactive felmérése szerint az elmúlt időszakban egyre fontosabb információforrássá vált a világháló, ám a 2000 óta rendszeresen végzett kutatás ilyen nyomasztó fölényt, még egyik médium irányában sem mutatott. A most publikált eredmények szerint a cégvezetők 99 használja rendszeresen az internetet a munkahelyén, és 97 százalékuk otthon.

A főnökök átlagosan 13,4 órát töltenek a neten hetente. A leggyakoribb időtöltés a gazdasági hírek böngészése, amely mára a menedzserek 95 százalékának napi rutinja. Emellett igen gyakran rendelnek repülőjegyet (83 százalék), vásárolnak könyvet (82 százalék) és foglalnak szállást (78 százalék).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • [HUN]PAStheLoD #1
    nem csoda , gyorsabb és kényelmesebb mint megvenni a financial timest meg a usa today-t meg a newsweeket meg a tsai-t és lapozgatni .. így csak a számokat látják , mivel eddig se nagyon érdeklete őket más , csak a profit