Budai Péter

Fényképezőgép Ferrari-rajongóknak

Az alig egy hónapja bejelentett Olympus AZ-1 ultrakompakt digitális fényképezőgép után hamarosan kézbe vehetjük ugyanezen gép Ferrari dizájnnal fűszerezett változatát is.

Az Olympusnál nem egyedülálló vállalkozás ez, hiszen tavaly ősszel a digitális kompakt Olympus u[mju] fantázianevű modelljük kapott hasonló köntöst, a megtisztelő "Ferrari DIGITAL MODEL 2003" címmel együtt. Az egyedi vállalkozás a jelek szerint sikeresnek bizonyult a cég számára, hiszen idén a "Ferrari DIGITAL MODEL 2004" cimkét ultrakompakt kistestvére érdemelte ki. Az Olympus egyébként a Formula 1-es Ferrari csapat egyik hivatalos támogartója.

Korábbi cikkünkben már szóltunk az AZ-1-ről, melyhez képest változás szinte csak a külalakban történt, így főbb jellemzői ott olvashatók. Az új gép egységes Ferrari piros (Rosso Corsa) színt kapott, sötétszürke karbonrost utánzatú berakásokkal, valamint a jól ismert autógyártó emblémájával.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A fényképezőgép bekapcsolásakor az aktuális Forma-1-es Ferrari versenyautó képét kapjuk nyitóképernyőként, s ha ez kevésnek bizonyulna az igaz rajongók vérnyomásának emeléséhez, emellé az autó motorhangja is megszólal. A gépben emellett további exkluzív Ferrari fotókat találunk, melyek slideshowként megtekinthetők. Nem mellékes, hogy azért a géppel saját fényképek is készíthetők.

A Ferrari DIGITAL MODEL 2004' limitált példányszámban jelenik meg, mely világszerte 10,000 darabot jelent. Ebből 5,000 példány - az említett cég legnagyobb rajongói bázisát jelentő - európai piacra kerül majd. A gép mellé igényes kivitelű díszdoboz jár, benne a piros dizájnhoz jól illeszkedő dokkolóegység; egy Ferrari CD-ROM, mely az elmúlt öt év emlékezetes pillanatainak fotóit tartalmazza a versenyistálló életéből; egy fekete szarvasbőr géptok, piros szegéssel és emblémával; valamint a gép eredetét és sorszámát igazoló mappa, melyben további dedikált fotókat találunk a csapat jelenlegi két versenzőjétől Michael Schumachertől és Rubens Barrichellotól. Mindezt júliustól kaphatják kézhez a csapat hívei 700 dolláros nyitóáron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)